Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 13.07. - 19.07.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 13.07. – 19.07.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tečaj brzog čitanja čini mi se jako dobar. Preporučam to svakome, a pogotovo mladim ljudima, s obzirom na ovaj tempo života, da se pripreme u savladavanju životnih ciljeva.
Željko Zajec, ing. strojarstva

Ugodno, veselo i zabavno. Otvorio se potpuno novi pogled.
Sandra Jakopec, dipl. ekonomist

Opći dojam vrlo dobar, trenerica izvrsna, vedra, optimistična, djeluje poticajno na sudionike. Napravilo se mnogo, čitanje se ubrzalo, shvaćena je razlika između tradicionalnog i brzog čitanja i ono što preostaje je „trenirati“.
Mirna Šafar, prevoditelj

Tečaj brzog čitanja mi se čini jako koristan kao uvod u tehniku, smatram da sa daljnjim vježbanjem je moguće ostvariti određeni nivo tehnike. Što se tiče tekstova, mislim da bi bilo dobro ako bi se još više u grupama kojima je primarni poticaj pohađanja tečaja učenje, još više koristi stručnije tekstove sa kratkim testovima provjere. Vrlo zanimljiva tehnika koja vjerujem da će mi biti od koristi.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sve pohvale predavačici Kristini. Jako uspješno prenosi svoj entuzijazam prema brzom čitanju na sudionike tečaja. Smatram da je tehnika brzog čitanja jako dobra, međutim, da bi se ista primjenjivala u stvarnom životu potrebno je još jako puno vježbati. Uglavnom, odlazim sa tečaja sa željom da nastavim vježbati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dovoljna je usmena reklama poznatima s moje strane.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo mi je super! Mislim tj. štoviše sam siguran da je ovaj seminar koristio mojim mogućnostima glede čitanja te se veselim budućem čitanju knjiga ovom metodom.
Roman Horvat, student

Sviđalo mi se jako, jer je ekipa super i nastavnica također. Naučio sam jako brzo čitati i jako sam zadovoljan.
Filip Bašić, učenik

U potpunosti sam zadovoljna s krajnjim rezultatom. Rezultat je apsolutno zadovoljio, čak i nadmašio moja očekivanja, zaista predivno iskustvo, preporučila bi svima.
Ivana Pantlik, učenica

U potpunosti sam zadovoljan, nisam očekivao da će ovaj projekt tako dobro proći (grupa i podučavanje). Drago mi je da su me roditelji poslali na tečaj brzog čitanja.
Miran Bojić, učenik

U početku vlada nesigurnost, skeptičnost, ali uz pomoć pozitivne energije koju širi naša teta Marija svaki oblik straha od neuspjeha nestaje.
Monika Zubović, učenica

Vrlo zanimljivo!!!
Ivan Švagelj, student

Seminar mi je pomogao da se naučim lakše i brže koncentrirati. Radna atmosfera je ugodna čemu je uvelike doprinijela i simpatična mentorica koja je uvije spremno odgovarala na sva naša pitanja.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Vrlo sam zadovoljna seminarom. Ubrzala sam i brzinu tradicionalnog čitanja osim brzog čitanja samog po sebi, koje mi dosta koristi.
Tea Vojta, učenica

Predavačica me se dojmila kao izvanredno sposobna i za mene malo prebrza. To mi je upravo trebalo da postanem svjestan svoje sposobnosti.
Ivo Blažević, umirovljenik

Vrlo zanimljivo iskustvo, svakom bih preporučila, a posebice studentima. Tečaj Brzog čitanja je tek uvertira u daljnje mogućnosti još neprobuđenih mogućnosti našeg mozga. Svaka vještina se stječe vježbanjem, pa tako i ova. Sve ovisi o nama. Međutim, moram pohvaliti našu trenericu – Kristinu, vrlo je energična, motivirajuća i nadasve simpatična.
Marijana Margeta, ekonomist

Bilo je naporno, ali zanimljivo! Konačno sam naučila izrađivati mentalne mape i biti strpljivom i koncentriranom!
Vesna Car

Zadovoljan sam. Osjećam poprilično dobro da napredujem u brzini i razumijevanju, a posebno u koncentraciji. Jasno mi je da i dalje moram vježbati i da uspjeh neće izostati.
Saša Goličnik, upravni referent

Zagrebli smo ispod površine. Treba vježbati. Prave rezultate vidjet ćemo nakon odrađenog brzog čitanja od 14 dana samostalno. Nadam se uspjehu. Pozdrav.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bila sam jako skeptična u početku, tek u utorak sam vidjela pomake i to me jako razveselilo! Najbolje od svega je bila predavačica koja me je zainteresirala svojim nastupom.
Dijana Mrvelj, komercijalist/student prava

Atmosfera vrlo ugodna i potiče te da „grabiš“ – ja to mogu – . zadovoljna.
Marica Seidl, preh. tehnolog

Zanimljivo, poticajno, opuštena atmosfera, vrlo dinamična trenerica.
Martina Martinek, studentica

Zanimljiv tečaj koji čovjeku nudi lakši i organiziraniji unos i filtriranje silnih informacija kojima smo danas izloženi. Što se tiče napretka, u to nisam siguran. Kod beletristike se brzo čitanje ne čini teško, no kod stručnijih tekstova još nisam primijetio značajniji pomak. Da bi do kraja ocijenio tečaj bit će mi potrebno još neko vrijeme korištenja tehnikom. Nadam se da će se učinak vremenom povećati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo mi je super, zabavno, zanimljivo i poučno. Sve OK, sve pet.
Ozana Frigan, učenica

Smatram da sam dobro usavršila tehniku brzog čitanja i u svakom slučaju sam jako zadovoljna i zahvaljujem se trenerici. Bilo je jako zabavno. 🙂
Tajana Purić, učenica

Postigao sam veliki uspjeh. Zadovoljan sam svojim rezultatima!!!
Dominik Ćustović, učenika

Ovo razdoblje seminara Brzog čitanja mi je bilo jako lijepo i ostat će mi u sjećanju. Profesorica Marija je super i voli se zezati sa nama. Htjela bi to ponoviti sa istom ekipom i profesoricom. Falit će mi svi, a osobito Marija (prof.).
Lucija Savanović, učenica

Zadovoljan sam seminarom, s obzirom da mi je pružio uvid u nove metode učenja, kao i načine njegove primjene. Tehnika je efikasna, napredak sam primijetio već nakon par predavanja te se nadam da ću daljnjom vježbom u potpunosti doseći razinu koja će zadovoljiti moje potrebe.
Filip Vojta, student