Utisci polaznika Power reading seminaraBuje, 26.11. - 01.12.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Buja od 26.11. – 01.12.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar mi se jako dopao jer sam uz vještinu bržeg čitanja naučio podosta o samom načinu življenja. Uz pozitivnu atmosferu tijekom čitavog seminara, svidio mi se posebno način predavanja, a završavam u uvjerenju da sam učinio pravu stvar, odnosno da je to ono pravo.
Edi Andreašić, dužnosnik (gradonačelnik)

Zanimljivo i poučno. Stvarno vrijedan tečaj koji nas uči ne samo kako brže čitati, već i kako bolje učiti, pamtiti. Jednom riječju, bolje koristiti vlastiti mozak, i sve njegove potencijale kojih ponekad nismo ni svjesni. Voditeljica – izvrsna, zanimljiva i pristupačna. Preporučam svima, a naročito mladim ljudima, učenicima i studentima.
Lorella Limoncin Toth, profesorica

Zanimljivo, neobično, jednostavno, a učinkovito! Izvrsna predavačica! Konkretni, jednostavni i korisni savjeti kao pomoć u učenju i bržem čitanju.
Ketrin Rojnić-Škopac

Nešto najbolje što mi se dogodilo u zadnje vrijeme; ne samo da mi je pojačano vidno polje, nego imam i promijenjen pogled na svijet. Toplo preporučujem svima!
Renata Fabac-Folo

Jako mi se svidio seminar, i puno sam naučila kroz ovih šest dana, i voditeljica je super i simpatična! Sad ću s lakoćom pročitati sve lektire.
Nina Turina, učenica

Meni se jako sviđao seminar jer sam puno naučila i jako mi je zanimljiva prof. Marina. Puno će mi pomoći brzo čitanje za školu i za moju budućnost.
Dea Valenta, učenica

Tečaj me pozitivno iznenadio. Ne radi se samo o čitanju, već upoznavanju nas samih. Preporučujem ga svima. Marina odlično predaje.
Ivan Sossa, student

Seminar je fantastičan! Otvorio mi je novi pogled na čitanje i općenito na snagu i sposobnosti koje ima naš mozak i općenito naše tijelo koje nažalost još jako malo poznamo. Sve pohvale odličnoj učiteljici Marini Glujić koja jednostavno zrači pozitivnom energijom.
Mario Turina, dipl. ing. elektrotehnike

Ispunjen sam, oduševljen tehnikama kako na jednostavan, brz način možemo doći do rezultata odgovora koji tražimo. Brzo čitanje je kratica, odgovor prema našem cilju. Usredotočen sam, tu i sada. Tajna je u nama, a tečaj nam pokaže samo kako stići do nje. Hvala!
Manuel Jurišević, radnik

Smatram da mi je ovaj tečaj pomogao u najvećoj mjeri pri samom procesu učenja i procesu prikupljanja informacija, pošto sam naučio jedan sasvim novi pristup čitanju i učenju općenito. To jest da je najbitnija stvar kod svega što se radi, to da budete fokusirani na tu stvar. Mislim da će mi ubuduće biti puno lakše učiti.
Ivo Rakar, student