Utisci polaznika Power reading seminaraPoreč, 05.11. - 10.11.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Poreča od 05.11. – 10.11.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Oduševljena sam seminarom i svakom bih ga preporučila. Pravo je otkriće! Kroz seminar sam naučila puno brže čitati, ali ono što me posebno oduševilo je kako se fokusiranjem mogu uživiti u knjigu. Prvi puta sam se čitajući knjige smijala, plakala, ježila, istinski uživala. Mogu se fokusirati, koncentrirati što koristim u životu cijelo vrijeme i kada ne čitam. Fokusiranje i uključivanje emocija u život, neprocjenjiva je vrijednost i dragocjeno iskustvo. Seminar je sjajan, a sve zahvaljujući predivnoj i jedinstvenoj Marini Glujić. Hvala i pusa!
Sanja Radetić Fatorić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Poreč

Moji dojmovi su šareni. Nemam osjećaj da sam svladala tehniku do kraja, ali sam svjesna da to će biti ako nastavim vježbati. Ali pored toga sam naučila/vidjela neke druge (osobne) stvari koje su puno vrjednije nego tehnika brzog čitanja. Probudila sam se.
Inka Daka, učiteljica nižih razreda

Oduševljena sam seminarom Brzog čitanja i svakome bih ga preporučila jer osim što brže čitam kao rezultat je proizašao i nov način sagledavanja svojih mogućnosti. Uvučena sam u istraživanje svojih mogućnosti, promjene, učenje nečeg novog, izazove… Hvala predavačici!
Biserka Radetić Štefanac, informatičar

Vrlo zadovoljan s predavačem seminara (Marinom) koja nam je sve vrlo dobro pojasnila. Vrlo zadovoljan s rezultatom ostvarenim na seminaru koji mi je omogućio 5x brže čitanje i više od toga. Hvala.
Saša Kovaček, poduzetnik

Tečaj mi je proširio vidike. Omogućio mi da brže čitam i time kvalitetnije i bolje iskoristim svoje vrijeme. Naučeno mogu iskoristiti i u svakodnevnim životnim situacijama. Preporučila bih tečaj svima onima koji žele napredovati u svakom smislu, promijeniti nešto u svom životu i općenito poraditi na sebi.
Dora Filipović, učenik

Na ovom seminaru sam naučio da ću  brže čitati i da ću manje trošiti vrijeme. Hvala!
Erik Kovaček, učenik

Naučio sam brže čitati i više pamtiti. Ako brže čitam, štedim vrijeme i zato mi se sviđa.
Tomislav Močibob, učenik

Od ovog seminara očekivao sam da ću naučiti čitati na novi, brži način i – ništa više! Međutim, dobio sam puno više: otvaranje očiju, novi pogled na život… Odličan seminar i odlična predavačica. Bravo, Marina!
Aleksandar Štefanac, informatičar

Jako mi se sviđa ovaj tečaj jer sam prvenstveno naučila više o sebi i o mojim mogućnostima. Svakome bih preporučila tečaj ultra brzog čitanja jer stvarno pomaže prvenstveno prilikom čitanja. Najviše mi se sviđa izrada mentalne mape.
Sanda Trutanić, knjigovođa

Od ovog tečaja sam na početku očekivala da naučim brže čitati, ali zapravo sam dobila puno više. Preporučila bih tečaj svakome tko želi saznati nešto novo i upoznati sebe. Definitivno sam naučila puno stvari i sada čitam puno brže.
Karla Fatorić, učenik

Mislim da je ovaj seminar super. Puno toga sam naučila i sigurna sam da će mi pomoći u budućnosti. Drago mi je da sam otišla na ovaj tečaj jer čitam puno brže nego inače, pamtim više i naučila sam se fokusirati i koncentrirati. Zadovoljna sam i oduševljena.
Valentina Fatorić

Seminar mi je bio veoma koristan. Sviđala mi se predavačica i naučio sam više stvari osim brzog čitanja. Nakon ovog seminara, osjećam se puno bolje i imam puno više motivacije za daljnji život. Nadam se da će mi ta motivacija ostati dugo vremena.
Andrej Bedrina, student

Brzo čitanje mi je puno pomoglo pri koncentraciji i učenju.
Leo Erceg, učenik

Seminar Ultra Brzog čitanja pomogao mi je prvenstveno da se naučim više fokusirati na stvari, osobe, događaje i da naučim biti u točno određenom trenutku baš ovdje i sa ovom osobom, a ne na 5 drugih mjesta i sa 100 problema. Fokus, koncentracija i pronalazak svoje unutrašnje energije i mira je ono što sam dugo tražila, a ovdje i dobila. Brzo čitanje me fascinira, a ugodno sam iznenađena s brzinom koju sam postigla.
Petra Koraca, prof. talijanskog jezika i književnosti

Bilo je zanimljivo i veoma sam zadovoljna s tečajem unatoč početnom skepticizmu (koji je do kraja tečaja potpuno nestao).
Maja Ačimović, student

Na tečaj sam došao s mogućnošću čitanja 20 stranica na sat, nakon završenog tečaja u normalnom fokusu ta brojka je 190 stranica na sat. Fokus mi je pomogao i na nastavi, mentalne mape su mi novi način zapisivanja i poprilično sam zainteresiran za razvijanje svojih znanja na taj način.
Adrijano Steć, učenik