Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 05.11. - 11.11.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Zagreba od 05.11. – 11.11.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar daje praktične vještine, a najkorisniji je ljudima koji u svakodnevnoj aktivnosti moraju proći brdo nekakvih tekstova (akata, ugovora, članaka). Ipak, prava korist očituje se, ne u samoj primjeni brzog čitanja, nego onoga što je u suštini te vještine – resursi mozga koje nakon ovoga seminara možemo iskoristiti puno učinkovitije u svemu čime se bavimo.
Ivan Težak, magistar kineziologije, priv. poduzetnik

Bilo mi je zanimljivo te sam veoma zadovoljna sa svojim čitanjem nakon seminara… Smatram da će mi puno pomoći u čitanju stručne literature u što kraćem vremenu, a i imati ću više volje za čitanjem beletristike.
Magdalena Franjčec, studentica FFZG-a

Seminar koji me naučio misliti i razmišljati i o drugim stvarima u svakodnevnom životu, osim brzog čitanja.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Iako sam na početku bila jako skeptična što se tiče brzog čitanja, jako su me iznenadili rezultati. Nevjerojatno je kako toliko puno možeš pročitati, a pritom razumjeti pročitano. Jako mi se svidjelo i predavanja i predavačica. Osim brzog čitanja, naučila sam i mnogo drugih stvari i činjenica koje dosad nisam znala da postoje. Mislim i uvjerena sam da će mi ovaj tečaj pomoći pri učenju i daljnjem brzom čitanju knjiga s razumijevanjem.
Josipa Stjepanović, studentica

Zadovoljan sam ovim seminarom Brzog čitanja, ali ne u potpunosti s obzirom na očekivanja. Mislim da sam ipak ostvario neki pomak koji nije isključivo u brzini čitanja, već u sjedenju ispred knjige što mi je bio veliki problem.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sve je bilo veoma dobro. Lagano sam naučio brzo čitati. Predavačica je bila veoma dobra i sve lijepo sročila da se lagano razumije.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Moj dojam ovog seminara je odličan. Vidi se promjena u načinu razmišljanja i čitanja. Predavač je zanimljiv. Iako je nekad malo naporno, isplati se. Uspjela sam pročitati oko 80 stranica u 10 minuta.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Smatram da je tečaj bio odličan, trenerica je vrlo dobro prenijela svoje znanje.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj je odličan – trenerica je odlična, ima ritam, drži nas u fokusu, usmjerava dobro, otvorena za pitanja i interakciju, jako joj je stalo da prenese što više znanja. Brzo čitanje – preporučila bih svakome!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Odlično. Preporučio bih svakome.
Tomislav Karačić, srednjoškolac

Seminar je veoma poučan i koristan. Ne samo u svrhu ubrzanja čitanja, već se naučene stvari koriste u životu. Predavač je odličan i često dijeli s nama stvari naučene u životu koje nama olakšavaju način razmišljanja i funkcioniranja.
Adrijana Granatir, studentica