Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 15.10. - 21.10.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Zagreba od 15.10. – 21.10.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ja sam na ovom seminaru spoznala da mogu vrlo brzo čitati. U minuti sam uspjela pročitati 4 i pol stranice što nisam ni znala, ni prije pokušavala. Predavačica je bila odlična, zabavna, a opet prenijela je svoje znanje na visokoj razini stručnosti. Sviđa mi se timski rad, i također voljela bih da seminar brzog učenja traje duže od 2 dana, jer mislim da ljudima trebalo dan da se prilagode. Ovaj seminar pomaže osvješćivanju naših nesvjesnih mogućnosti i njihovo usmjeravanje i stvaranje fokusa, ili ako smo ga našli, njegovo jačanje. Nakon ovoga ne mogu se vratiti tradicionalnom čitanju, spoznavši novi, slađi komad kolača.
Tajana Radulović, studentica

Zadovoljna sam tečajem i predavačem, bilo je izvrsno naučiti novu metodu, a potom i svjesno uočiti napredak. Moram priznati da sam sigurnija u literature lakšeg sadržaja, no uvjerena sam da će teža literatura uskoro biti savladana dobrom vježbom. U svakom slučaju super!!!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Na početku mi je bilo teško, ali savladala sam. Jako sam zadovoljna postignutim rezultatom i svima bih/ću preporučiti ovaj seminar jer se zaista isplati! Predavačica je fenomenalna, za objasnit, popričat, naučit… Super!!!
Barbara Tomašić, bacc. radne terapije

Seminar Brzog čitanja pomogao mi je pri bržem savladavanju gradiva i koncentraciji. Zadovoljna sam ishodom. Osobito bih pohvalila voditeljicu Žanu Kožul koja je vrlo susretljiva i voljna pomoći.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Odličan seminar, primjenjiv na poslu, ali i za neobavezno čitanje u slobodnom vremenu.
Dario Baron, savjetnik ministra

Jako dobar i kvalitetan tečaj! Preporučila bih svakome.
Magdalena Horvat, farmaceutski tehničar

Mislila sam da ću doći na seminar i jednim klikom u glavi ubrzati čitanje 500% (kao što piše na promidžbi), ali nije bilo tako. Treba puno raditi i dalje vježbati da bi se nešto postiglo, ali ipak sam malo ubrzala svoje prethodno “tradicionalno” čitanje.
Danijela Grgić, dipl. ekonomist

Jako lijepa atmosfera i super primjenjivo dobiveno znanje. Svima za preporučiti kako bi otvorili novo poglavlje u svojim životima.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljna sam seminarom i vidim pomak od prvog dana kada sam došla. Moja očekivanja su vrlo dobra i više nego što sam očekivala. Profesorica je susretljiva, pomaže, usmjerava nas i zadovoljna sam.
Josipa Čanić, student upravnog prava

Dobio 4 iz Hrv za lektiru!
Luka Blaić, učenik

Ma bilo je super!
Marta Kolar, učenica

Brzim čitanjem do sigurnog uspjeha.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Poboljšava koncentraciju i unaprijeđuje učenje!
Vlaho Bogoje, student

Zabavno, motivirajuće, korisno. Ovaj seminar prije svega zbog izvrsne trenerice osvijestio me o mom pogrešnom načinu čitanja te da mogu puno brže, a jednako kvalitetno svladati tekst.
Nives Horvat, studentica