Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 01.10. - 07.10.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Rijeke od 01.10. – 07.10.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je premašio moja očekivanja. Ljudski mozak je zaista nevjerojatan. Seminar bi zapravo trebao biti sastavni dio školskog programa.
Sanja Srok, stenodaktilograf

Imala sam velika očekivanja i poneke male sumnje. Sva moja očekivanja su se ostvarila, shvatila sam da su moje mogućnosti, kao i mogućnosti svakog čovjeka, ogromne, a sve sumnje su otklonjene. Brzo čitanje ću i dalje primjenjivati na svoje učenje i koncentraciju. Bilo mi je odlično raditi u ovoj grupi. Uvijek je bila odlična atmosfera, a voditeljica Marina me je oduševila.
Katarina Gadže

Meni se Brzo čitanje zaista svidjelo. Uočila sam veliki napredak u čitanju i koncentraciji. Ovaj tečaj preporučila bih svakome! Bilo je super i nadam se da se vidimo uskoro.
Tessa Srdoč

Oduševljena sam proširenjem spoznaja i vidika o funkcioniranju mozga I svijeta uopće. Usvojila nove poglede na mnoge svakodnevne situacije i počela usvajati mnogo brži način čitanja i pamćenja pročitanog od konvencionalnog načina. Želim nastaviti s treningom i proširiti horizonte kroz druge slične seminare.
Biserka Perman, umirovljenica

Brzo čitanje je ostavilo SUPER dojam na mene! Oduševljena sam! Marina je odlična predavačica! Zahvaljujem se najviše mome prijatelju Ivici koji mi je preporučio ovaj tečaj i mislim da ću nastaviti ići i dalje na seminar “Dijamantni um”.
P.S. Preporučujem svima da idu na brzo čitanje!
Mladena

Sve je za 5. Čitanje mi više nije tako dosadno kao prije. Nadam se da ću sve ovo šta sam naučila moći primijeniti i u školi.
Antonia Ćubelić, učenica

Meni se jako svidjelo. Prva dva dana bilo mi je dosadno. Najgore mi je bilo zato što mi se oduzimao vikend. A dobro mi je zato što brzo naučim ili pročitam pa imam više vremena za sebe.
Loris Blažević, učenik

Četiri puta mi je brže čitanje, preko mentalnih mapa puno brže učim i puno lakše učim.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovaj tečaj mi se jako dojmio. Jako  mi je zanimljiv i shvatila sam puno toga na što nisam ni obraćala pozornost. Tko god da se na to odluči, neće požaliti.
Mihaela Rus, učenica

Super odlično.
Davor Šepac, učenik

Preporučujem ovaj seminar svakome tko ima problema s koncentracijom. Meni je puno pomoglo.
Marijana Smolić, student

Brzo čitanje je premašilo sva moja očekivanja. U šest dana promijenila sam mišljenje o realnosti, o svojim mogućnostima i moram reći da mi je strahovito naraslo samopouzdanje. Uz samu mogućnost da lakše savladavam knjige, ovdje sam uistinu shvatila kako upoznati sebe.
Elizabeta Rus, učenica

Odlično! Preporučila bih svakome radi toga što uvelike pomaže u koncentraciji, brzini i pamćenju i to ne samo u čitanju, nego općenito u životu. Jedno zabavno, poučno i fenomenalno iskustvo.
Marina Mihaljević, učenica

Iako sam ponovno prošla tečaj Brzog čitanja moje oduševljenje nije nimalo manje. Seminar pruža i više od same tehnike brzog čitanja. Preporučam ovaj seminar u svim pogledima. Doista vrijedi izdvojiti svoje dragocjeno vrijeme kako bismo shvatili još više za što smo sposobni. Hvala Marini!
P.S. Doći ću opet, ali sa stručnom literaturom!
Morena Poljančić, studentica

Seminar je jako dobar. Meni je jako pomogao u čitanju jer sam ja prije sporo čitao. Volio bih da i moj brat ide na seminar, ali vidjet ćemo.
Luka Kopajtić, učenik