Utisci polaznika Power reading seminaraPoreč, 24.09. - 29.09.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Poreča od 24.09. – 29.09.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Meni osobno je otvorilo nove vidike za koje nisam znala da postoje, pružili mi mir i zadovoljstvo. Poslije ovog seminara tko zna gdje će mi biti kraj. Nastava je odlično organizirana i stručno prezentirana i biti će sigurno preporučena s moje strane i drugima. Pozdrav i hvala vam.
Radmila Deutsch, professor geografije

Ponovo sam “zaživjela” i preživjela u lijepim trenucima učenja, za razliku od svakodnevnog rada i ritma. Ugodno sa korisnim je najbolje što može upotpuniti naše učenje u životu. Svakako rastem i se nadograđujem. HVALA!
Mojca Ačimović, službenik

Jako sam zadovoljna tečajem, nije mi samo pomogao u učenju i bržem čitanju nego mi je proširio aspekte. Zainteresirao me za nove stvari i vratio mi inspiraciju za istraživanjem.
Gloria Saiti, učenica

Seminar je odličan, smatram kako sam u ovih pet dana uspio napredovati. Predavačica je odlično obavila svoj posao, stvarno se na njoj vidio trud da nam na najbolji način prenese svoje znanje. Nakon seminara ću i dalje nastaviti s vježbanjem naučenih metoda i zasigurno ću se ponovno uključiti na isti seminar kako bih nadograđivao svoje znanje. Seminar ću preporučiti svojim prijateljima i kolegama. LP!
Davor Laćak, knjigovođa – student

Marina, predavačica je zasigurno zaslužna za dobro društvo i shvaćanje gradiva, tako jednostavnog, a tako neshvatljivog prije ovog tečaja. Super 5! Hvala
Silvia Cindrić, student/konobarica

Jako sam zadovoljna, već sam preporučila prijateljima i preporučit ću kad mi se pruži prilika. Puno sam zanimljivosti doznala. Hvala vam na lijepom druženju svima.
Marinela Stojnić, obrtnik – trgovac

Jako sam zadovoljna, već sam preporučila prijateljima i preporučit ću kad mi se pruži prilika. Puno sam zanimljivosti doznala. Hvala vam na lijepom druženju svima.
Marinela Stojnić, obrtnik – trgovac
Oduševljena sam. Nisam mogla niti zamisliti da će mi seminar brzog čitanja totalno promijeniti život, pogled na život.
Ana Pećina, studentica

Ovaj seminar me se jako dojmio. Naučila sam kako se fokusirati, brzo čitati i raditi mentalne mape. Mislim da će mi ovaj seminar puno pomoći u daljnjem naobrazovanju.
Irena Sučević, učenik

Svidjelo mi se. Nadam se da ću nastaviti sa brzim čitanjem te ga cijeli život upotpunjavati.
Matija Petrinjak

Jako dobro. Čudno je koliko stvari znamo, a o tome ne obraćamo pažnju. Lijepo je i umirujuće kada to osvijestimo. For a je brzo čitati, vrijeme ti nije više isto, pokušavaš naučiti cijeniti svoje vrijeme, slobodno i na poslu. Ovo nije bio samo seminar brzog čitanja, za mene je bilo puno više, početak drugačijeg putovanja. Zato HVALA!
Anamarija Lovrečić, prof. harmonike

Seminar je prava stvar. Jako mi se dojmio i puno sam naučila. Preporučila bih svima.
Silva Šimetić-Sučević, obrtnik

Jedna od savršenijih komponenta mog života, put ka otkrivanju vlastitih potencijala i buldožder koji ruši ljudsku iluziju ograničenja!!!
Zoran Antičević, student

Pod dojmom sam pa ne znam što bih rekao. Zanimljivo, poučno, zabavno, smiješno, impresionirajuće, kvalitetno,… Svakako bih preporučio svim zainteresiranima. FUNKCIONIRA!
Filip Tomaško, učenik

Seminar brzog čitanja bio je vrlo zanimljiv. Sve mi je bilo novo, dobila sam jako puno, ne samo tehniku čitanja, već još više za vlastiti razvoj. Ovdje sam otkrila svoju novu dimenziju, dobila poticaj i optimizam za napredovanje i daljnji razvoj. Hvala!
Svetlana Žeželj, odgajateljica predškolske djece