Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 10.09. - 16.09.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Zagreba od 10.09. – 16.09.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Jako sam zadovoljan. Kad sam došao u 10 min mogao sam pročitati 10 stranica, a sada mogu 40. Super iskustvo koje će mi pomoći.
Ante Omazić, student

Seminar je odličan, razbio je moju skeptičnost prema brzom čitanju. Oduševljena sam kojom brzinom mogu pročitati knjigu. Voditeljica je odlična u motiviranju osoba na rad, učenje i čitanje.
Ivana Erdelj, studentica

Godinama sam htio upisati seminar Brzog čitanja jer sam čuo samo pozitivne stvari o njemu, a sam sam bio dosta sumnjičav. Upisao sam i nisam se razočarao. Prije sam mrzio čitanje knjige, a sada imam veliku želju da čitam nove knjige.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dobar dojam. Trener odličan i u prvih 10 minuta izbrisala je sve moje skepse vezane uz brzo čitanje. A bilo ih je. Počela sam od nule, a napredovala dosta i još ću što je samo po sebi najveća motivacija. Hvala trenerici koja nas je nemilosrdno tjerala.
Iva

Tečaj mi se jako svidio, bio je zanimljiv, mnogo sam naučila i smatram da će mi jako pomoći.
Anamarija Macanga

Tečaj brzog čitanja mi se jako svidio te mislim da će mi puno pomoći stečeno znanje. Pohađanje ovog tečaja me jako veselilo i pomoglo.
Pavao Todorović

Seminar je super. Brzo čitanje samo je dio znanja (vještine) koje sam stekao na oovm seminaru. Za prof. Nikolinu imam samo pohvale.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je zadovoljavajuć. Smatram da je najbitnija volja i želja da se uspije! Uz vježbu i napor svakako. Preporučila bih svakom! Za svaku pohvalu!
Mateja Španić, studentica

Jako sam sretna što sam pohađala ovaj seminar i u praksi vidjela što znači brzo čitati. Nadam se da će mi pomoći i u učenju.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Profesorica je odlična, seminar također. Zadovoljna sam napretkom i uspjehom, sada je na meni red da vježbam i usavršim tehniku. Osim brzog čitanja, na prvom seminaru sam također naučila i nešto o životu, alfa stanju i sl. To mi je bilo najzanimljivije od svega.
Lara Horvat, učenica

Seminar mi je uistinu pomogao i mislim da bi svaki čovjek koji može doći ovdje trebao iskoristiti tu priliku.
Juraj Hrastić

Super predavač koji zna prenijeti svoje znanje na polaznike.
Tihomir Horvat, pravnik