Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 20.08. - 26.08.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Rijeke od 20.08. – 26.08.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Uz standardno kvalitetno predavanje (vesela Marina) u In Optimumu, uvijek nešto novo, ali zaista novo! čujem i pokušavam implementirat. Aloha
Boren Bubaš, brodostrojar

Jako mi se svidjelo ono što sam naučila: fokus, koncentracija… A da naučim takvo gradivo puno mi je pomogla Marina. Svima bi preporučila ovakvu avanturu odnosno iskustvo.
Valeria Tabako, učenik

Vrlo jednostavno rečeno na način linearnog uma. Ocjena:
– način vođenja seminara: 4
– zadovoljstvo dolaženja na seminar: 4
– utjecaj seminara na trenutačno stanje: 4
– utjecaj seminara generalno: 4
– ocjena za nastup voditeljice: 5
Dolores Anastasia Paoletić, dipl. sociolog

Totalna konfuzija u glavi, ali dobar osjećaj! Seminarom se dobiva puno više od očekivanog. To nije samo brzo čitanje, nego prije svega rad na sebi, koji izvrsna predavačica marina zna potaknuti, a ishod ovisi o nama samima.
Sanja Krmpotić, dipl. ekonomist

Ovaj seminar mi se jako svidio i jako sam zadovoljna svime što sam naučila i svojim napretkom što se tiče čitanja. Sigurno ću se vratiti i preporučujem svima ovaj tečaj.
Piera Bertolini, učenica

Seminar je bio divan, kao i voditeljica Marina. Dobila sam mnogo više od samo brzog čitanja. Dobila sam mnogo korisnih informacija za život. Naučila sam kako se opustiti, kako se fokusirati, što učiniti da bih bila sretna, što je najvažnije. Zahvaljujem
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Nešto me stalno vuklo k ovom seminaru i vidim da nisam pogriješila, ovo je bila jedna od najboljih odluka. Čitanje je najmanje što smo dobili, a dobili smo jako puno od čitanja. Oduševljena sam doslovno svime i svima. Puno sam očekivala, ali dobila sam još daleko više. Ovdje je svaka riječ imala svoju težinu i snagu, ne može se opisati riječima. Veliko hvala Marini i cijeloj grupi i od srca preporučujem svima koji žele raditi na sebi.
Maja Pešut, student