Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 06.07. - 12.07.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 06.07. – 12.07.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Prezadovoljna sam tečajem. Imali smo fantastičnu trenericu koja nam je sa puno entuzijazma prenosila svoje znanje. Tečaj nije nimalo lak; osim brzog čitanja radi se i na koncentraciji i fokusu što zna biti izrazito teško. Naučila sam da je potrebno strpljenje i velika želja. Trenerica nam je postavljala zahtjevnije zadatke što je odlično jer smo definitivno više znanja i vještine stekli. To se može vidjeti i po rezultatima grupe. Definitivno se vraćam kod Kristine na jesen.
Csilla Barath-Bastaić, akad. glumica

Jedno lijepo i dobro iskustvo. Zadovoljna sam što sam se odlučila na seminar. Obzirom da 2x nisam uspjela doći nisam u potpunosti zadovoljna svojim dostignućem. Inače seminar je svakako za preporučiti, a isto tako i nastaviti sa nadogradnjom (drugim seminarima).
Dubravka Ograjšek-Škunca, dr. stom. spec.

Seminar i trenerica Kristina Kekelj su fantastični. Osim što sam trenirala i poboljšala brzinu čitanja seminar i trenerica su mi dali energiju i vjeru u nešto prema čemu sam bila pomalo skeptična!!! Pozitivna energija je prštala!!! Supeeer!!!
Tatjana Karlo, ekonomist –turistički manager

Iznenađena sam vlastitim mogućnostima i percepcijom, te shvaćanjem pročitanog. Primijetila sam da sam globalno „usvojila“literaturu ništa lošije nego da sam čitala „tradicionalno“. Trebala bih još poraditi na razumijevanju i brzini, no nadam se da će to doći kontinuiranim vježbanjem. U svakom slučaju, tečaj je premašio moja očekivanja.
Martina Pavleković, muzgolog

Može se! Zaista se može. Stvar je u koncentraciji. Veliko hvala trenerici In Optimuma. Vidimo se i na drugim tečajevima!
Lina Hrpka, studentica

Došla sam na tečaj opušteno i bez velikih očekivanja. Željela sam naučiti pisati mentalne mape, a uz to sam i ubrzala svoje čitanje i poboljšala fokus. Kristina je primjer uspješnog predavača. Hrabrila nas je, motivirala i spremno odgovarala na sva pitanja. Uz nju je ovaj tečaj bio pravi užitak.
Ljubica Petrović, prof. engleskoga

Zabavno, ponekad frustrirajuće, nadam se i s trajnim rezultatom.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

– tečaj brzog čitanja mi se svidio i smatram da će mi pomoći u čitanju beletristike i učenju. Organizacija je sjajna i nema kašnjenja 🙂 (osim s moje strane)
– predavanja su dobro organizirana i muzika je opuštajuća!
– uglavnom tečaj mi se svidio i bilo je vrlo ugodno polagati ga !
Pozdrav Mate:-)
Mate Vukić, student

Tečaj mi se jako svidio i puno mi je pomogao kod pamćenja. Sviđao mi se pristup predavača i način na koji je znanje preneseno. Sviđa mi se rad u grupama . nastavit ću dolaziti na seminare. Super mi je tečaj kao i metoda brzog čitanja! 🙂
Grazia Davidović, učenica

Seminar Brzog čitanja mi se jako svidio, puno toga sam naučila… na seminaru sam se jako zabavila i pročitala sam puno knjiga. Profesorica je bila jako dobra i sve je znala.
Matea Cviljak, učenica

Svakako je bilo korisno i vrlo lijepo iskustvo. Vrlo sam zadovoljna i pokušat ću vježbati-trenirati dalje tehniku koju sam naučila-i način „opuštanja“ također je nešto što vrlo pomaže-općenito. Hvala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar mi je bio iznimno koristan, iako sam krenula s nepovjerenjem, ubrzo sam se uvjerila da i ja mogu brzo čitati. Svidjela mi se suradnja s trenericom i pristupačnost. Vrlo sam zadovoljna uspjehom i toplo preporučam seminar.
Silvija Pudić, studentica

Bilo je zamorno i ponekad dosadno, no isplatilo se…Bilo je više zabavnih trenutaka i Klaudia je simpatična. Savjetujem svakome da proba…
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj mi se svidio. Ugodna je atmosfera, lakše i brže pamtim više informacija.
Lana Heim Šarko, učenica

Tečaj mi je bio onak, naučila sam brže čitati i zato mi se i svidio, ali bilo mi je često dosadno. Meditacije i takve stvari su mi bile dosadne te praktični dio također, a svidio mi se način učenja koji nam je trenerica pokazala jer izgleda lakše te naravno činjenica da sada nakon tečaja znam brže čitati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovaj tečaj je odličan. Nakon završetka, puno brže sam čitala i učila.
Tea Barić, učenica

Jako mi se svidjelo. Drago mi je što sam išao jer sam upoznao puno dobrih ljudi.
Luka Vušak, učenik

Svidio mi se seminar zbog zabave i toga što sam naučio brzo čitati.
Dominik Flascher, učenik

Bilo je O.K., ali ja nisam baš dobra u tom BRZOM čitanju. Fora je bilo zajedničko čitanje i zadovoljna sam s učenjem.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Doista ne sumnjam u potencijal ljudskog mozga. Obzirom da svakodnevno koristimo samo malen njegov dio, došla sam ovdje kako bih razvila vlastite dodatne sposobnosti, odnosno proširila njegov kapacitet. Međutim, očekivala sam ipak više nego što sam na kraju dobila. Ali znam da ću dodatnom vježbom umnožiti njegovu sposobnost. Srećom se upornost i trud uvijek naposljetku isplati. 🙂
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj pomaže koncentraciji i prisiljava me da budem ovdje i sada. Ovoliko nikad ne bih postigla sama kod kuće! Treba doći i još vježbati! Dobro je da nam to omogućavate besplatno i bilo u kojem razdoblju od sada na dalje. Pohvale za dobro osmišljen, dinamičan i ne previše zamoran tečaj.
Jasna Marincel, kemičarka

Dojmovi su pozitivni, samo ne znam koliko će vještina dugo trajati. Jedini prigovor je to što mislim da se češće treba puštati Mozart.
Morana Roller, učenica