Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 23.07. - 29.07.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje od 23.07. – 29.07.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Zadovoljna sam što sam prošla ovaj tečaj, daje puno više nego samo tehniku. Puno mi je pomoglo s pažnjom i fokusom. Voditeljica je bila izuzetno zanimljiva, pozitivna i prenijela puno znanja. Marina hvala! Svakome bih preporučila jedno korisno i izuzetno pozitivno iskustvo, a da o poboljšanju brzine čitanja i razumijevanja ne govorimo.
Barbara

Genijalno. Definitivno ću preporučiti svim prijateljima. Odlično ozračje u kojemu se mogu postići odlični rezultati.
Kristina Maceković, učenica

Jednostavno se moralo posjetiti ovaj seminar. Sve, sve pohvale i hvala.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sve štima, samo mi ne leže radovi u paru.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Tečaj je nadmašio moja očekivanja. Zaista mi se život promijenio nabolje. Marina me je potpuno uvjerila u svoje riječi. Preporučila bih tečaj svima.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jako sam zadovoljna seminarom. U početku sam bila skeptična prema tome, ali nakon prvog dana sam se opustila i prepustila. Iznenadio me vlastiti mozak i sretna sam što sam se za ovo odlučila.
Mira Bućin, studentica

Kažu da je najbolji govornik onaj koji sa najmanje riječi najviše kaže… Čini se, ovoga ću puta biti i više od toga jer se čitava mudrost moje impresije bazira na jednoj riječi: “FASCINANTNO!” Veliko hvala Marini!!
Christian