Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 16.07. - 22.07.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Rijeke od 16.07. – 22.07.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Nevjerojatno koliko se čitanje ubrza i koliko se pamćenje poboljša. Naučili smo kako ostati fokusirani i koncentrirani. Hvala!!!
Domijan Čavlović, ing. elektrotehnike

Htjela sam doći na ovaj tečaj i na svu sreću, roditelji si mi to omogućili. Nisam znala da moj mozak može toliko. Zaista hvala Marini što me je naučila i pokazala da je sve moguće. Ja sam zadovoljna i onaj tko može doći ovdje, ja mu preporučam da dođe jer će biti zadovoljan. Najljepše hvala!
Ema Bellulovich, učenik

Svakome preporučujem seminar, više od samog povećanja broja stranica, povećao se fokus na pročitano, ali je i brzina prilično veća. Seminar pruža znanja koja se mogu primijeniti i u ostalim segmentima života, a ne samo pri čitanju, što za sebe smatram izuzetno važnim.
Snježana Volarić, profesorica

Puno brže čitam. Više razumijem što pročitam. Jako je zanimljivo.
Bruno Grubišić, učenik

Jako fora i lagano.
Vedran Vila, učenik

Tijekom ovih 7 dana stekao sam nezaboravno iskustvo. Nisam bio svjestan snage svoga uma. Drago mi je što sam došao i pomaknuo granice svojih mogućnosti u čitanju i učenju. Bilo je zabavno.
Filip Marković, učenik