Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 02.07. - 08.07.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje od 02.07. – 08.07.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Bilo je odlično steći neka nova znanja i vještine bez pretjeranog pritiska “TI TO MORAŠ NAUČITI/SAVLADATI”, već je sve odrađeno vlastitim tempom.
Vlatka Možanić, ing. med. radiologije

Na seminaru Brzog čitanja mi se sve svidjelo i jako sam zadovoljna što sam bila na njemu. U tih tjedan dana sam pročitala jako puno knjiga, a i ubuduće ću si tako uštedjeti vrijeme.
Helena Crnjac

Vrlo korisno iskustvo. Moja preporuka svakome tko želi naučiti više!
Mirko Štefanić, profesor u mirovini

Bilo mi je lijepo, pročitao sam više od 6 knjiga i mislim da mi je pomoglo. Ali, samo kad čitam u sebi jer kad bi čitao naglas ne bi tako dobro i brzo mogao čitati.
Bruno Pavlaković

Uživala sam u ovih tjedan dana tečaja. Mislim da sam puno napredovala kao čitačica, ali i da će se moji rezultati u školi poboljšati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je odličan i zabavan. Vrijeme nevjerojatno brzo prođe, ali je jako korisno utrošeno. Jako sam zadovoljan i sretan što sam ga pohađao.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Osoblje (učiteljica) je dobro. Mislim da sam naučio što sam i htio. Tečaj je ispunio očekivanja.
Ivan Miletić

Ovo je bilo jako lijepo iskustvo i drago mi je što sam naučila nešto novo i korisno.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Brzo čitanje je za mene bilo zanimljivo iskustvo. Smatram da jako pomaže razvoju koncentracije te da zasigurno pomaže pri učenju ako se redovito vježba.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Izvrsna vještina, nadam se da ću je usavršiti!!!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Pa mislim da sam usavršio svoju brzočitačku sposobnost. I stvarno mi je super bilo na predavanjima, jedino možda malo naporno čitati stalno.
Patrik

Seminar je ispunio moja očekivanja, iako mislim da sam napredovala sporije nego sam očekivala. Ipak se brzina mog čitanja, koje je inače bilo izuzetno sporo, višestruko ubrzalo.
Jasmina Perhot, med. sestra

Na seminaru “Brzo čitanje” bilo je odlično! Ubrzala sam čitanje i bolje pamtim sadržaj knjige. Isplati se!
Mirjana Matica, ing. med. radiologije

Jako puno pomaže pri čitanju i nadam se učenju.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovaj tečaj mi se svidio jer sam poboljšala brzinu svoga čitanja i shvatila kako se uči.
Valentina Lepušić, učenica

Zadovoljna sam sa seminarom i nadam se da će mi naučene nove tehnike pomoći u poslu pri čitanju stručne literature te da ću imati više vremena za čitanje literature koja mi se sviđa.
Mirela Biošić, odgojitelj

Vrlo zanimljivo iskustvo. Povećao sam brzinu čitanja “svega” za 1/3. Vjerujem da ću u narednih mjesec dana imati značajniji napredak.
Nenad

Sretna sam što sam se upisala na seminar – čitam skoro 3 puta brže nego prije. Cijeli tečaj je vrlo dobro osmišljen, trenerica je super, a atmosfera je bila stvarno ugodna. Sve u svemu – odlično (a tečaj ću preporučiti prijateljima).
Pia Katalinić, učenica