Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 25.06. - 01.07.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Rijeke od 25.06. – 01.07.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovo je super i preporučam ovo svakome. Prije seminara sam čitao 2 – 5 str. u 15 min, a sad po 20 str. Naučio sam svašta što nisam znao u jako malo vremena. Ovo je puno bolje od škole.
Josip Marković

Čula. Došla. Oduševljena. Maštovito. Svjesna sam da smo tek zagrebli po površini. Želja mi je nastaviti. Seminar nam otkriva čuda stvari, i ta neotkrivena čuda su izazov. Lijep osjećaj. Osjećam se zadovoljno. Preporuka svima! Raditi na sebi i pri tom uživati. To!
Višnja, državni službenik

Marina nas je vodila kroz seminar na stručan, ali s druge strane na vrlo plastičan način. Preporučujem ga svim zainteresiranima koji žele poboljšati tehnike čitanja i fokusiranja. Sve pohvale!
Dario, predavač

Interesantno, poučno i korisno. Šest dana rada na čitanju, otkriva još puno novih ili starih, ali zaboravljenih stvari o sebi. Nakon seminara definitivno drugačije gledaš u knjigu, ali i okolinu.
Gordana, viši predavač

Ovaj seminar mi je puno pomogao i toplo ga preporučam svakome. Puno sam naučio i jako mi je drago što sam došao.
Edi Ćetković, učenik