Utisci polaznika Power reading seminaraPoreč, 18.06. - 23.06.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Poreča od 18.06. – 23.06.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Naučila sam kako je nepotrebno zamarati se detaljima koji oduzimaju puno vremena tijekom uobičajenog čitanja, te  da su sumnja i strah, i moje pamćenje i sposobnosti mog mozga najveća prepreka prilikom uvježbavanja vještine brzog čitanja.
Klara Trošt, asistent/znanstveni novak

Opušteno i nenaporno treniranje mozga na novu vještinu. Ugodna atmosfera za apsorbiranje znanja koja se prirodno slažu u sustave stavova i emocija koje posjedujem (ili koji mene posjeduju).
Lucija Grgeta

Novo. Neuobičajeno. Predavanja i komunikacija voditeljice zanimljivi. Dosta podsjeća na “alternative”, ali s ambicijom da bude apsolutna istinska alternative.
Slobodan Vugrinec, politolog

Zanimljivo i jako poticajno.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar mi se svidio, ali je nažalost kratko trajao. Predavač, odnosno voditeljica je zaista super. Osobno mi se jako svidjelo kako “prenosi znanje”.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Lijepo iskustvo. Spoznaje. Korisno. Preporučila bih svakome tko voli knjigu ili studira.
Manuela Lindi Grgeta, računovođa

Dojmovi su dobri. Predavanja i rad bili su vrlo dinamični i zanimljivi. Dobio sam znanja koja su mi otvorila neke nove poglede i vidike i na neki način “načela” neka od mojih uvjerenja i predrasuda. Ne znam da li ću, nakon razdoblja vježbe, zaista puno brže čitati, ali mislim da sam dobio nešto puno vrjednije, niz “hintova” u smjeru samorazvoja i snažan podstrek za još jači rad na sebi. Svakako preporučam, prvenstveno kao ulaz u jednu sasvim novu dimenziju.
(po želji polaznika utisak je anoniman)