Utisci polaznika Power reading seminaraLabin, 04.06. - 09.06.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Labina od 04.06. – 09.06.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj seminar je iznad mojih očekivanja i sa cijelim srcem ga rado preporučam svojim kolegicama, a ponajprije njihovoj djeci koja studiraju.
Vesna Gobo, pravnica

Krenula sam, uglavnom vjerujući da ću uspjet, ali ipak je to bilo “nešto” što je jedan dio mene malo sumnjao. Ali, pustila sam se, upustila: rezultat je nevjerojatan! Stvarno čudo. Iako sad, nakon 6 dana, nakon što sam dobila uvide u nove stvari, ne mislim da je čudo prava riječ, više mogu reći da sam dobila uvid kako pronaći to u sebi. Uglavnom, uspjela sam!! HVALA
Renata Trgo, agronomka

Ovih 6 dana je “proletilo”. Marina je stvarno izvrsna predavačica i u potpunosti me uvjerila kako je sve moguće. Prijavila sam se na tečaj iz znatiželje sa “rezervom” i drago mi je da sam to učinila. Stvarno je moguće čitati brzo i sa razumijevanjem i sretna sam što sam to spoznala.
Darjana Ružić, ekonomist

U svakom slučaju neuobičajeno pozitivno iskustvo. Možda samo početak jednog novog puta… Puno tema za razmišljanje. Dobar spoj teme i dinamičkog predavača.
Teodor Gobo, dipl.ing.elektrotehnike

Seminar je vrlo dojmljivog sadržaja. Obogaćuje unutarnji duh i pokazuje svjetlo na kraju tunela.
Klaudio Dragovina, elektrotehničar

Sasvim novi pristup nekim situacijama. Tehnike za koje nisam znala omogućuju mi shvaćanje i prihvaćanje okoline i ljudi oko mene. Saznanja koja sam dobila i o sebi omogućit će mi prihvaćanja ostalih. Tehnika brzog čitanja je mrak. Tek sad vidim koliko sam vremena gubila, a mogla sam ih pametnije utrošiti. Hvala vam za to.
Dragana Franković, ugostitelj