Utisci polaznika Power reading seminaraRijeka, 22.05. - 28.05.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Ultra brzo čitanje iz Rijeke od 22.05. – 28.05.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar brzog čitanja je super i apsolutno za preporuku. Stekne se puno znanja koja su od koristi, ne samo u brzom čitanju, već uopće radu na sebi i razvijanju svojih životnih potencijala. Veliko hvala Marini!!!
Daniel Žgombić, doktor stomatologije

Seminari su mi pomogli dotaknuti svoj um, spoznati svoju osobnost. Dobio sam osjećaj da postojim i da je svatko individualan, da svatko može napraviti nešto konstruktivno. Spoznao sam da ljudski um ima neograničene sposobnosti.
Adnan Behrem, učenik

Prepustila sam se, ako osjećate da je to ono što vam u ovom trenutku treba, nećete pogriješiti. To je to. Znanje za vašu dobrobit, za napredovanje. Nevjerojatno je otkriće da  možemo, da možemo baš sve.
Sandra Radetić, dipl. oec

Tečaj mi se svidio jako jer me uveo u jedan novi način čitanja, ali to je to. Marina je odličan predavač i jako draga osoba koja zna svoj posao.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je super, naučila sam čitati i još kao bonus sam ubrzala čitanje. Pomoglo mi je oko fokusiranja i shvatila sam što mi je u životu bitno i koliko. Alfa stanje, bez misli, je super oko donošenja odluka u životu. Svašta se tu da naučiti.
Marija Peranić, učenica