Utisci polaznika Power reading seminaraZagreb, 29.06. - 05.07.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 29.06. – 05.07.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Odličan i dinamičan seminar, preporučujem ga svima, pogotovo mladima koje očekuje još puno učenja i ulaganja u svoje znanje. Najviše su me se dojmile tehnike opuštanja i fokusiranja te znatiželja. Knjige sam savladala i u potpunosti usvojila pročitano te ih doživjela jačim intenzitetom nego kad čitam tradicionalnim načinom, uz naravno puuuuno manje utrošenog i nama tako svetog vremena!!!
Marija Konjević, dipl. oecc.

Ovaj seminar će mi pomoći u daljnjem školovanju. Jako mi se svidio. Više nego zadovoljavajući. Preporučila bih svakome da ide.
Tena Vuk, učenica

Ponekad šutnja govori više od riječi. Veliko hvala za sve. Usadili ste nam korijenje, a na nama je da uspješno izrastemo u brze čitače.
Vlasta Martinović, učiteljica razredne nastave

Seminar mi se jako svidio. Pozitivan je i potiče na rad te mislim da me odlično uveo za savladavanje ove vještine. Zadovoljna sam programom i odličnim trenerom.
Kristina Kebet, studentica

Seminar je bio stvarno odličan, brzo čitanje će mi puno pomoći u učenju i oko lektire! Jako su mi se svidjele i pripreme za čitanje; vježbe kao što su emotivni mod i write protokol… nadam se da će se što više ljudi prijaviti na ovaj seminar, jer je ovo znanje budućnosti!
Vedrana Vazdar, učenica

Super mi je bilo na seminaru. Puno toga sam naučila. Bilo mi je jako lijepo, žao mi je što je seminar završio. Jako mi se dopalo to što sam se naučila više fokusirati i koncentrirati.
Antonia Jurić, učenica

Mislim da će mi znanje stečeno na ovom seminaru uvelike pomoći u daljnjem školovanju. Nadam se da ću naići na još ovakvih seminara te apsolutno podržavam nove. Moderne metode učenja. Pogotovo ako mi one pomažu da vrijeme provedeno u učenju smanjim na minimum…
Tena Nevidal, učenica

Instruktor je uz veliku karizmu i oduševljenje pružio nadu, naučio one koji su to sumnjali, a i to je ujedno ogromni faktor koji pridonosi uspjehu ovog programa.
Mišo Paunović, učenik

Dosta se nauči i zabavi.
Pavle Hukavec, učenik

Dobro sam se zabavio uz to sam i naučio dosta korisnih stvari. Naučio sam čitati brže na razne načine i bolje pamtim.
Stipe Volarević, učenik

Vrlo sam zadovoljna vještinom koju sam ovdje usavršila. Sada više neću imati teškoće sa čitanjem, a i učenjem.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Jako je dobro. Za duplo mi se skratilo vrijeme čitanja i poboljšala mi se koncentracija! SUPER JE!!!
Marija Martina Glavaš, učenica

Na seminaru brzog čitanja mi je bilo odlično, zato što sam naučila nešto novo što mogu koristiti u svakodnevnom životu!
Lada Milanović, učenica