Utisci polaznika Power reading seminaraSarajevo, 24.08. - 30.08.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 24.08. – 30.08.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

U početku sam bila malo skeptična i pristupila sa strahom, ali kako su časovi prolazili, bila sam sve hrabrija i hrabrija. Na kraju seminara bila sam prezadovoljna i sretna sa rezultatima. Ovaj seminar bih od srca preporučila svima.
Samira Selimbegović, upravnoadministrativni tehničar.

7. najproduktivnijih dana u mom životu. Stekao sam vještine o kojima sam samo sanjao. Za 7. dana sam pročitao više knjiga nego što sam prije čitao za 3. mjeseca. Toplo preporučujem kurs svima.
Almir Mukača, student

Zanimljivo i jako korisno iskustvo; Najfacinantnija činjenica mi je da sam nakon 6 dana vježbe (nekih 25 sati) čitala 4 puta brže – do sada sam o tome samo čitala (kao o nekoj SF činjenici :)) ; opuštena atmosfera.
Belma Balagić, studentica

Seminar Brzog čitanja ispunio je sva moja očekivanja. Sve ono čemu sam se nadala da ću naučiti i usvojiti, ostvarilo se. Nisam mogla vjerovati da se u roku od 6 dana može usvojiti tehnika brzog čitanja, ali kad sam dobila priliku da sve to prođem, bila sam i više nego zadovoljna. Nadam se da ću napredovati još više, te da ću naučeno moći primjeniti i na stručnu literaturu, što mi je najbitnije. Sve je odlično! Maja je sjajna osoba i trenerica!
Jasmina Jupić, studentica

Iako sam oduvijek voljela čitati, problem mi je ponekad predstavljala sporost. Uz sve obaveze i probleme, ostajalo mi je malo vremena da radim ono što istinski volim i čitam. Nakon završenog kursa brzog čitanja, imam mnogo više samopouzdanja, neuporedivo brže čitam i usvajam tekst.
Po želji polaznika, utisak je anoniman

Nešto sasvim novo, ohrabrujuće. Čovjek budućnosti.
Po želji polaznika, utisak je anoniman

Fascinantno!!! U početku sam mislio da je nešto ovako nemoguće, ali sad i kad klasično čitam, čitam brže nego prije.
Erik Mueller, učenik

Super je ovaj kurs i baš mi je drago što sam išao i drago mi je što će mi pomoći u životu da se bolje snalazim.
Mak Glavočević, učenik

Zadovoljan sam kursom Brzog čitanja jer sada mnogo brže čitam.
Po želji polaznika, utisak je anoniman

Sve najbolje.
Selma Frljak, učenica.

Zadovoljna sam onim što sam naučila, nisam se pokajala, i pored svega druženje i zabava,…
Lejla Tufo, učenica