Utisci polaznika Power reading seminaraSarajevo, 27.07. - 02.08.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 27.07. – 02.08.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Vrlo sam zadovoljan kursom.
Kurs mi je dao nove smjernice koje su mi već dale odlične rezultate. Svidio mi se timski rad i duh. Nastavljam sa vježbama i radujem se novim kursevima In Optimuma.
Jasmin Spahić, dipl. ecc.

Seminar je super! Zaista se može naučiti brzo čitati, a i pamtiti. Najbitnija stvar je koncentracija koja se može postići pomnim slušanjem Majinih uputa.
Ja sam nakon studija znatno izgubila volju za čitanjem velikih tekstova. Oni su me primoravali da duže sjedim i posvetim im se, a za takvo nešto nisam imala vremena.
Sada ne propuštam niti jedan tekst koji me privuče naslovom.
Nerma Omeragić – Džafo, apotekar

Nešto doista revolucionarno (bez pretencioznosti) . S obzirom na klasično, bolje reči arhaične metode učenja i čitanja!
(po želji polaznika, utisak je anoniman)

Na kursu sam savladao ono što su i obećali. Sasvim korisno iskustvo, planiram koristiti što više kako u čitanju tako i općenito u životu. Mislim da ću napokon moći sve stizati i još više se zafrkavati:o)
Amel Musić, student

Vrlo koristan seminar uz pomoć kojeg ostvarujemo, do ovog seminara, nezamislivu brzinu čitanja i pamćenja, a uz to je i veoma interesantan.
Preporučujem pohađanje ovog seminara svima, a pogotovo studentima i nemojte se dvoumiti ni sekunde :o)
Emir Gežo, student

Nisam ni znala da ustvari čitam sporo i da to uopšte može brže. Istina trebam nastaviti vježbati, ali zadovoljna sam ovim kursom.
Amra Botonjić, studentica

Kurs je odličan.
Preporučio bih svima, jer može biti od velike koristi pri učenju.
Vernes Subašić, student

Pohađanjem ovog kursa znatno sam povećao brzinu čitanja i količinu zapamćenog teksta što mi je i bio cilj. Prezadovoljan sam i časovima i predavačima.
(po želji polaznika, utisak je anoniman)