Utisci polaznika Power reading seminaraSarajevo, 13.07. - 19.07.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 13. – 19.07. 2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Brzo čitanje bi se trebalo uvesti u obavezno školsko obrazovanje kao moguća strategija izlaska BiH iz zarazne neobrazovanosti i sveopšteg primitivizma.
Jasmila Žbanić, redateljica

Ne mogu da vjerujem! Bio sam toliko skeptičan, a sad „jedino“ brzo čitam! Siguran sam da će mi ova vještina jedino pomoći u mom daljnjem obrazovanju!!
Edin Bajramović, student

Ovo je bilo zaista jedno divno iskustvo. Još uvijek mi se čini nevjerojatnim i nestvarnim. Mislim da će mi uveliko pomoći u daljem školovanju i životu uopće.
Martina Gajić, studentica

Moja očekivanja u smislu da ću naučiti brzo čitati i poboljšati memoriju do 70% nakon prvog čitanja su u potpunosti ispunjena. Zadovoljna sam kursem „Brzog čitanja“ kroz koji sam prošla i svoje impresije ću prenijeti na sve svoje drage prijatelje time što ću ih informirati o vama i reći im obavezno da se upišu na kurs. U svakom slučaju, ja sam vam zahvalna. Nadam se da će mi ovo iskustvo koristiti kroz čitav moj život.
(prema želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljna sam tečajem. Nešto drugačije. Najviše mi se svidjelo kako se radi. Trenerica super. Svakako, pomoću brzog čitanja smatram da ću trošiti manje vremena za čitanje i učenje stvari koje mi se inače ne sviđaju, a zapamčeno će biti minimalno kao i klasičnim putem. U svakom slučaju dobro druženje i novo iskustvo! :o)
(prema želji polaznika utisak je anoniman)

Jako sam zadovoljna postignutim rezultatom na ovom kursu, posebno veća moć koncentracije, a naravno i brzina čitanja. Najveći razlog zbog kojeg sam upisala je bila znatiželja, ali sada sam uvjerena da ovaj sistem zaista funkcioniše.
Selma Salkić, studentica

U početku sam bila dosta skeptična. Međutim, pozitivni utisci prethodnika ovog kursa su mi dali dozu pozitivnosti, tako da sam i ja odlučila probati. I ne kajem se. Naprotiv. Koncentacija i pamćenje su mi znatno bolji, što meni, kao studentu, nužno treba. Zadovoljna sam postignutim, ali namjeravam i dalje dolaziti na vježbe. U opciji su mi još neki fakulteti :o) Preporučujem svima.
Anesa Alagić, studentica

Jako sam zadovoljna stečenim znanjem, čak sam i oduševljena kako sam brzo naučila stvari koje su mi do sada bile nemoguće. Nadam se da će mi pomoći da položim što više ispita!!!
Elma Hamidović, studentica

Sve najbolje.
Samir Kulovac, MT. Precizne mehanike i optike

Sve najbolje
Dženita Kulovac, dipl. ecc

Pohađanjem ovog tečaja spoznao sam da ljudski mozak ima beskrajno mnogo mogućnosti koje trebamo iskoristiti.
Jako sam zadovoljan i preporučio bih svim ljudima vole čitati ili žele da dobiju nove informacije, da prođu ovaj tečaj čime će profitirati kako kvantitativno tako i kvalitativno.
Nedžad Pinjo, učenik

Novo iskustvo u mom životu. Spoj druženja i brzog čitanja, nešto nevjerovatno efikasno. U 7 dana pročitao sam 8 knjiga (oko 1500 stranica). Za učenike srednje škole i studente odlična prilika. Majo i In Optimum, HVALA VAM! :o)
Tarik Jažić, učenik

Zadovoljna sam ovim kursom. Zadovoljna postignutim rezultatima…Zadovoljna!
Arijana Begović, učenica

Kurs Brzog čitanja u početku se činilo nemogućim, ali eto desilo se nešto suprotno. Nakon 7 dana kursa zaista veoma brzo čitam i pamtim. U tih 7 dana bilo je veoma zanimljivo, zabavno, upoznao sam novo društvo i najvažnije naučio brzo čitati.
Sve u svemu odlična zabava i uz zabavu još se nešto i nauči.
Adi Smajić, učenik

Zadovoljna sam onim što sam naučila. Vidjela sam da ono što sam smatrala nemogućim je moguće. Namjeravam nastaviti sa svojim usavršavanjem brzog čitanja i završiti i neke druge kurseve od ponuđenih pored Brzog čitanja.
Aida Karčić, učenik

Super! Tako kao_____ je i očekivala sam.
U početku sam mislila da to nikad i niko neće skontati osim vas, a na kraju isto kao da to nikad nisam razmišljala.
Super ste!!!
Una Sarić, učenica

My hole experience here has been great. At first I wouldnt belive it but once I got stuck in I realized that it was very much possible to pwer read as log as you stayed focused. I ___ it has really helped me a lot and am looking foreward to come again. Thank You Maja and Amir
Ensar Mulahmetović, učenik