Utisci polaznika Power reading seminaraSarajevo, 06.07. - 12.07.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 06.07. – 12.07.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je super. Osjećam da sam naučila nešto novo u smislu kako iskoristiti svoj mozak (dodatno). Izuzetno sam zadovoljna.
Zinka Fetahović, dipl. ecc

Program definitivno ima potencijala. Nove ideje su uvijek dobre i sa vježbom puno se može.
Jozo Kukić, dipl. ing. el.

Korisna stvar. Nadam se da neću posustati i da ću postići napredak u brzini čitanja.
Adnan Glamočak, ing. zaštite

Veoma dragocijeno iskustvo. Volio bih da sam za ovu metodu znao i prije i preporučujem svakome da prođe ovaj seminar. SUPER!!!
Ervin Buševac, menađer

Kurs mi je predstavio jedan novi način čitanja, dosta zanimljiviji i kreativniji. Maja kao trener je bila odlična, bila je oprimistična i istrajna u odgovaranju na naša pitanja. Nadam se da će mi ova vještina puno pomoći u mom daljem školovanju.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Prije samog dolaska na kurs, imala sam drugačiju viziju svega ovoga. Mislim da sam očekivala puno više nego što sam postigla. Jedino mi ostaje da se nadam, da ću u skorije vrijeme, naravno mojim trudom i vježbom, dostići cilj koji sam očekivala na početku. Sigurno mi je pomogao u koncentraciji.
Meliha Dizdarević, ekonomski tehničar

Mislim da će mi pomoći u daljem čitanju i učenju, nadam se da ću za puno manje vremena postići bolje rezultate. Drago mi je što sam završila kurs „Brzog čitanja i učenja“ .
Džana Hurko, učenica

Smatram ovo pozitivnim iskustvom, ali daleko od onog što sam očekivala. Vjerujem da ću poslije izvjesnog vremena moći da vam se javim sa boljim rezultatima nakon primjene svih naučenih tehnika.
Nedžmina Vojniković, dip. ecc

Puno pozdrava!
Elma Obhođaš, finansijer

Nije ovo loše. Bole me dijelovi mozga za koje nisam znao da postoje. Keep up the good work!!!
(prema želji polaznika utisak je anoniman)

Kurs je ok, funkcioniše što je najvažnije. Jako sam zadovoljna…
Asja Kulović, student