Utisci polaznika Power reading seminaraSarajevo, 15.06. - 21.06.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja od 15.06. – 21.06.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Novo, super iskustvo. Poučno, kvalitetno. Definitivno primjenjivo u životu. Preporučujem svima. Predavačica odlična: strpljiva ali ustrajna u prenošenju znanja. Tako i treba i zato su rezultati zagarantovani. Hvala
Maja Bilas

Kurs je protekao super. Treneri su zanimljivi i vesela stvorenja, naučili me čudu. „Knjiga se može brzo pročitati i uz to još i zapamtiti što sam pročitala.“ Očekujem da položim ispit.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Odlično! Obzirom da sam vanredni student, a također i radim, imam jako malo vremena da spremam ispite, a volje i motivacije nisam imala nimalo. Pa sam odlučila upisati školu – brzog čitanja. Nakon sedam dana pohađanja iste, dobila sam volju da nastavim studij (I. sam god.) jer sam sigurna da ja to mogu, dobila sam motiv. Mislim da bi svaki student trebao završiti ovu školu, čak i neki profili zanimanja npr. turistički radnici, prosvjetni radnici i sl.
Jasmina Ahmetović, student

FENOMENALNO. Prezadovoljna sam. Maja je super! Svima bi preporučila.
Anesa Kadrić, računovođa

Nadam se da će koristiti za polaganje ispita. Usvojila sam tehniku sada je na meni da vježbanjem to usavršim.
Dina Čirić, student

Sviđa mi se dinamika i koncept kursa. Vježbe za opuštanje su vrlo korisne i pomogle su mi da se fokusiram na bitne stvari u tekstu. Isto tako mislim da će mi od velike pomoći biti i mentalne mape koje smo naučili na kursu. Atmosfera je bila super, Maja je bila odlična, a Boga mi i Amir 🙂
Ediba Rizvanbegović, prevodilac

Vidjećemo hoće li koristiti kad počnem da čitam stručnu literaturu, tj. kad budem spremao ispite i odma ću da vam javim! Šala, bilo je veoma interesantno sudjelovat na kursu i naučiti nešto novo!!!
Ammar Gorčić, student

Zasad, plodovi kursa se još uvijek ne mogu uvidjeti. Međutim nastaviću sa dolaženjem na vježbe kako bih pročitao što više knjiga i kako bih ubrzao svoje brzo čitanje. Objavite, međutim hoću da ostanem anoniman.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ma zakon je brzo čitanje.
Miran Torlić, učenik

Meni se ovo veoma dopada. Upoznaješ nove prijatelje. Učimo, a i šalimo se. Učiš nove tehnike čitanja. Olakšavaš sebi učenje. Vježbe za opuštanje su veoma korisne a i zanimljive. Mentalne mape pomažu. Pomoću vježbi se fokusiraš i spremiš za čitanje. Maja je odlična
Nejra Đulančić, učenica (12 god.)

Bilo mi je super totalno mi se sviđa ovaj seminar brzog čitanja i mislim da bi ga svatko trebao pohađati. Za 7. dana sam pročitao 5. knjiga i istina je da se isplati pohađati ga.
Amar Hasović, učenik (13 god.)

Veoma je bilo vruće. Jednom su donijeli ventilator, ali meni je još uvijek bilo vruće. Škola brzog čitanja je ekstra.
Emir Hasović, učenik (10 god.)

Kad sam se upisala nisam ni pomislila da za sedam dana mogu tako brzo čitati, sada čitam 39 sekundi jednu stranicu, a prije sam čitala 3 minute. Jako sam zadovoljna!!!
Merjem Begović, učenica (8 god.)

Na seminaru Brzog čitanja mi je bilo dobro.
Gordan Božić, učenik (10 god.)

Veoma mi je bilo lijepo i zanimljivo.
Damir Božić, učenik (10 god.)