Utisci polaznika Power reading seminaraSamobor, 25.01. - 31.01.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja u Samoboru od 25.01. – 31.01.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Najbolje uložen novac! Izazovno, zabavno, poticajno… Ovaj tečaj mi je otvorio nova vrata prema svijetu.
Ivana Kancir, Samobor

Odlučio sam se upisati na tečaj, iako sam bio vrlo sumnjičav prema rezultatima za koje nisam ni blizu mislio da će biti ovakvi. Odlična predavačica, zanimljive knjige te jedno sasvim novo i vrlo pozitivno iskustvo. A i jedna sasvim nova vještina koja će, uvjeren sam, dobro poslužitui u životu, kako za razonodu tako i za posao. Zahvaljujem šte ste došli u Samobor i tako mi omogućili da se lakše odlučim ići na ovaj tečaj. Hvala još jednom.
Ivan Midenjak, dipl. inž. prometa

Seminar mi se jako svidio. Bilo mi je jako zanimljivo. Predavačica je bila odlična. Knjige koje smo čitali su mi se baš svidjele iako sam mislila da mi se neće svidjeti. Sretna sam i zadovoljna što sam naučila ovu novu vještinu. Sada će mi biti puno lakše učiti i puno manje vremena za čitanje lektire. Na zadnjem čitanju sam imala 100% razumijevanja. Najviše mi se svidjelo samo čitanje. Mislila sam da neću uživati u knjizi i da neću tako dobro razumijeti knjigu, ali sam se uvjerila da je to moguće.
Anamarija Artić, učenica

Mnoštvo informacija dobivenih u relativno kratkom roku, potkrijepljenih praktičnim radom, prevladavanje umora dinamičnim uputama sjajne trenerice (doista mi je bio užitak slušati!). Za razgovor sa svojim direktorom napravila sam mentalnu mapu prema onom što sam naučila na ovom tečaju. Nadam se da će i za osnovnoškolce do 12 g. biti uskoro, ovdje u Samoboru organiziran sličan tečaj. Hvala.
Kristina Kirschenheuter, spikerica

Mislim da sam puno naučio o Brzom čitanju i fokusu i svima koji se odluče za tečaj Brzog čitanja 100% ih podržavam.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo je super i edukativno, naučio sam svašta.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ispočetka sumnjičav, nakon tečaja žao mi je što ga nisam pohađao ranije.
Marin Kos, student

Vrlo ugodno iskustvo; super proveden tjedan.
Vedrana Jovanović, knjigovođa

Svidio mi se tečaj, po malo je teško čitati toliko knjiga, no svidjelo mi se i naučio sam puno toga.
Tin Srnić, učenik

Bilo mi je jako lijepo i poučno. Svašta sam naučio i učiteljica je bila super.
Dorian Delić, učenik

Jako mi se sviđa seminar. bilo je zanimljivo. Uspjela sam savladati tehniku brzog čitanja što mi je vrlo drago. Uživala sam u ovih sedam dana. Bilo je zaista super.
Ivona Zebec, učenica