Utisci polaznika Power reading seminaraKrapina, 21.09. - 27.09.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja u Krapini od 21.09. – 27.09.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Izuzetno je zadovoljstvo shvatiti da i u zrelim godinama postoje načini kojima možete prisiliti svoj mozak da čini čuda. Takvo jedno čudo je zasigurno „brzo čitanje“.
Dunja Špoljar, učiteljica

Mogu reći sve pohvale, preporučila bi to svima od najmanjeg do najstarijeg uzrasta. Ja sam zadovoljna postignutim rezultatima i uz svakodnevno vježbanje vi se sve više usavršavate, to vam je kao da položite vozački ispit, ako prestanete voziti znate gdje ste.
Nevenka Margetić, knjigovođa

Na brzo čitanje sam se odlučila zbog knjiga i stručne literature. Iznenađena sam svojim rezultatima i cijelom tehnikom brzog čitanja. Preporučila bih je svima koji puno čitaju i koji uživaju u čitanju.
Marina Kosmat, student

Oduševljen sam tečajem i trenericom koja nas je od prvog dana bodrila i ohrabrivala i uvijek nas poticala na više i bolje. Od srca preporučujem tečaj.
Marko Vidović, učenik

Prekrasno iskustvo! Preporučila bih ga svakome, nemam puno riječi, jednostavno treba probati!
Tanja Mrzlečki, ekonomista

Fenomenalno iskustvo, treba svako probati! Istina je da se u tako kratkom roku može naučiti brzo čitati. Super organizirano.
Ksenija Mrzlečki, ekonomski tehničar

Na tečaju brzog čitanja bilo mi je super. Upoznala sam dosta novih ljudi i stvarno mi je pomoglo kod čitanja lektire, a znam da će mi i ubuduće dobro koristiti. Veselim se idućem tečaju jer ću sigurno doći!
Lucija Klobučar, učenica

Izvrsno organiziran seminar, opuštajući, fenomenalni…
Kristina Andrews, tajnica

Ja sam jako zadovoljan jer nikada nisam pročitao toliko knjiga! Dođite i vi jako je zabavno!
Tony Andreus, učenik