Utisci polaznika Power reading seminaraKrapina, 18.01. - 24.01.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja u Krapini od 18.01. – 24.01.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Na seminaru je bilo vrlo zanimljivo. Vrijeme je brzo proletilo. Na jednostavan je način tehnika brzog čitanja približena nama. Uz malo truda lako je usvojiti tehnike brzog čitanja koje će svima nama, polaznicima tečaja, i kako dobro doći bilo za učenje, bilo za potrebe čitanja stručne literature koju je potrebno svakodnevno čitati kako bi se uspješno mogao obavljati svakodnevni poslovni izazov.
Jasna Kralj, ekonomist

Ovaj tečaj je bio jako lijepo i poučno iskustvo za mene. Sve što smo radili shvatila sam ozbiljno, a uz to sve je bilo i jako zanimljivo.
Lucija Forjan, učenica

Seminar brzog čitanja me se veoma dojmio i mislim da bi svakom školarcu, pa i studentu to preporučio.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Ovo je bilo jako poučno iskustvo, a dojam mi je poboljšavao i šarmantni instruktor. 🙂
Anja Zubić, učenica

Na seminaru je bilo jako ugodno i zabavno! Predavač Ninoslav Šebestijan je jako zabavan i jako spaljen-do kraja! Spremno je odgovarao na sva naša pitanja i brisao sve naše nedoumice. Čovjek je showman!
Martina Horvat, studentica/zaposlenica banke

Bilo je zabavno i jako sam zadovoljan što sam naučio brzo čitati.
Daniel Antonio Tepuš, učenik

Bilo mi je super.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Bilo je zabavno i mnogo sam toga naučio.
Sebastian Kralj, učenik

Predavač je bio odličan! Možete mu datio povišicu! Motivirao nas je, svojim humorom kratio vrijeme, ali i kad je trebalo uputio nam je dobronamjerne kritike. Ninoslav rules! Ekipa je bila ok i vrijeme je brzo prošlo. Kaj se tiče fokusa, hm, kaj bum ja to ikad doživjela? Veli Nino da budem uz vježbu! MOŽEŠ, AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ!
Karolina Gajšak, student/računovodstveni referent