Utisci polaznika Power reading seminaraDubrovnik, 22.02. - 26.02.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja iz Dubrovnika od 22.02. – 26.02.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tečaj je za svaku pohvalu i za preporuku, posebno onima koji su željni znanja, istraživanja i otkrivanja svojih sposobnosti čitanja. U ugodnom društvu, uz glazbu, ali iznad svega uz rad i koncentraciju postižu se jako dobri rezultati. Za one koji žele iskoristiti malo više od onih 10% kapaciteta mozga – definitivno preporučujem seminar Brzog čitanja!!!
Romana Beatović, turistički vodič

Po mom mišljenju seminar je vrlo koristan. Iako je kao i u svemu potrebna predanost polaznika, seminar je unaprijedio moje mogućnosti.
Nikola Blaić, student

Vrlo zanimljiv seminar sa potpuno novim pogledima na čitanje i koncentraciju općenito.
Predavač Martina izuzetno sposobna, uporna da nam prenese svoje znanje, ne dozvoljava osrednjost na čemu sam joj vrlo zahvalan. Toplo preporučam svima koji zaista žele čitati.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Meni se tečaj jako svidio. Predavačica izvrsno prenosi svoje znanje na ostale. Čitanje nije naporno i zamorno, a pauze su česte. Ubrzala sam znatno čitanje i oduševljena sam cijelim seminarom.
Nikolina Svoboda, učenica

Mislim da je ovaj seminar jako dobar za sve uzraste i da ga se vrijedi isprobat jer naučite neki bolji i lakši način čitanja.
Paulina Perušina, učenica

Seminar mi je pomogao da uspijam naći fokus prije čitanja tj. da se oslobodim stresa koji mi je bio najveća prepreka da ostvarim željenu brzinu čitanja. Glazba koja se slušala za vrijeme čitanja je na mene djelovala također vrlo poticajno. Preporučila bih ovaj tečaj svim srednjoškolcima kojima čitanje zadanih lektira oduzima puno vremena kao i studentima književnosti koji moraju pročitati dosta literature.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je od početka do kraja vrlo zanimljiv. Dobro je to što prvi dan počinje teorijom koja daje uvod u seminar. Drago mi je što nema osjećaja manje vrijednosti ako nekome sporije ide, svi su na seminaru jednaki. Dobro je to što na kraju seminara dobijemo rezultate ukupnog uspjeha grupe.
Željka Surla, student

Seminar je fantastičan!
Gordana Matić, administrator

Mislim da je bit u opuštanju tj. kad se čovjek usredotoči sve je moguće i sve je ostvarljivo.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je ne samo informativan i više nego poučan, već izuzetno zanimljiv. Od Martine smo naučili puno, točnije naučili smo čitati brzo, ne baš 500 puta brže, ali sada imamo smjernice i budemo li radili na sebi, sigurna sam da će nam ubrzo za pročitati knjigu trebati manje vremena nego za otuširati se. Naravno, ne za neku veliku knjigu, tek za onu d 200-tinjak stranica. I napokon ću moći odvojiti dnevno pola sata za PROČITATI KNJIGU!
Renata Alujevi Gustin, dipl. novinar

Seminar preporučam svima, koji u ugodnom okruženju i uz izvrsnog predavača, žele usvojiti Tehniku brzog čitanja. Seminar je koristan učenicima, studentima i svima, koji se radi brojnih obaveza i ubrzanog tempa života teško fokusiraju na bitno, te koji imaju problema s koncentracijom.
Sanja Curić, arhivist (prof. povijesti i talijanskog jezika)