Utisci polaznika Power reading seminaraČakovec, 29.02. - 06.03.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzog čitanja iz Čakovca od 29.02. – 06.03.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Tečaj Brzog čitanja?????? Preporučujem ga svakome. I pisanje s deset prstiju treba vježbati – isto tako i brzo čitanje. Što više vježbaš, bit ćeš brži. Trener: Trener k’o trener: brže, brže, brže,…
– Ma odličan je!
Milica Balaško, dipl. ekonomist

Već sam se nekoliko puta zapitao zašto ljudi koji su završili seminar Brzog čitanja tako oduševljeno pričaju o tome. Sad znam! Tehnike Brzog čitanja doista vrijedi primjenjivati. Ne samo kad je riječ o učenju u školi ili na fakultetu, već i u svakodnevnom životu. Naravno, uz obvezno korištenje mentalnih mapa. Osobno ću ih početi primjenjivati u svom poslu koji je prilično stresan, no siguran sam da će mi mentalna mapa pomoći u boljoj organizaciji i postavljanju prioriteta. Veliko hvala Inoptimumu i Ninoslavu!
Mario Ružić, novinar-urednik

Vrlo upečatljivo. Oduševljena sam. Okupirana pažnja svaku minutu. Vrlo dinamično, osjećala se bolje i poslije seminara.
Nada Camplin, aranžer-cvjećar

Na početku sam bio malo skeptičan sa seminarom i nisam mislio da ću uspjeti naučiti brzo čitati. Iznenadio sam se kako je predavač duhovit i uporan u namjeri da nas nauči brzo čitati.
Ovim putem se zahvaljujem njemu i Inoptimumu što su me naučili brzo čitati.
Hvala Vam!
Igor Horvat, student

Seminar mi se svidio i svakako bio koristan. Čitanje i zapažanje mi se uvelike poboljšalo. Naučio sam raditi i koristiti se mentalnim mapama. Naučio sam mnogo o prošlosti Brzog čitanja. Sve u svemu Brzo čitanje se isplatilo i sve pohvale predavaču Ninoslavu Šebestijanu.
Filip Matjašec, učenik

Seminar Brzog čitanja vrlo je koristan. Osim što se nauče tehnike brzog čitanja, nauče se i tehnike boljeg učenja i pamćenja. Atmosfera je bila odlična. Odluka da upišem ovaj seminar pokazala se dobrom. Smatram da imam jedno iskustvo i jednu vještinu više, a to će se prije ili kasnije pokazati tijekom učenja ili u radu. Zahvaljujem predavaču g. Ninoslavu Šebestijanu na lijepom i ugodnom druženju.
Maja Đurkin, studentica

Oduševljena sam ovim seminarom. Čitam puno brže, pozitivno je djelovao na mene, osjećam se laganije i smirenije. Predavač je bio izvrstan. Jako je pozitivna osoba i odlično predaje.
Tanja Katanec, odgojitelj predškolske djece

Oduševljena sam seminarom Brzog čitanja. Lakše i brže čitam. Predavač je bio odličan, te je dobro prenio znanje na nas. Ostalo je samo stvar vježbe.
Ana Uroda, učenica

Na tečaju sam naučila ne samo brzo čitati nego i jako puno korisnih stvari koje će mi olakšati učenje na puno jednostavniji i opušteniji način. Posebno me dojmila izreka „Mogu ako ja to hoću“ koja nas je pratila kroz cijeli tečaj te će me pratiti i dalje. Posebno hvala g. Ninu koji je fantastičan predavač.
Danica Varošanec, službenik