Utisci polaznika Power reading seminara – “Konzum”Zagreb, 18.05. - 26.05.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Brzo čitanja održanog za tvrtku Konzum od 18.05. – 26.05.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Seminar je jako zanimljiv i koristan. Pružio nam je alate i poticaj da nastavimo dalje sa vježbanjem te iskoristimo brzo čitanje za postizanje boljih i bržih rezultata u sferama života koje odaberemo. Sve pohvale, Ivana.
Ivana Zelenika – „KONZUM d.d.“,asistant category managera

Veoma sam zadovoljna ovim seminarom. U potpunosti je ispunio moja očekivanja. Nadam se da ću stečena iskustva moći dobro primijeniti u svom budućem radu i u privatnom životu.
Ivana Jukić – „KONZUM d.d.“, referent

Ovaj seminar Brzog čitanja pomogao mi je da osvijestim svoje sposobnosti, i pokazao mi kako da savladam i poboljšam ono što nam je prirodno već dano. Svaka čast!
Magdalena Tota – „KONZUM d.d.“, komercijalist

Odlično i pozitivno prenošenje znanja i vještine brzog čitanja predavača koje vjerujem da će mi pomoći u daljnjem obrazovanju i edukaciji kroz život.
Ana Džapo – „KONZUM d.d.“, specijalist u uvozu

Radi se o odličnoj vještini koju je moguće primijeniti u svakodnevnom životu. Velika korist očituje se u uštedi vremena i većem razumijevanju pročitanog, bilo tekstova zabavnog ili edukativnog sadržaja. Jednom riječju – sjajno.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Oduševljena sam načinom fokusiranja na obrađen djela, a još više kako dugo to ostaje memorirano i s kojim razumijevanjem. U potpunosti je promijenio moj pristup čitanju.
Nada Tucak – „KONZUM d.d.“, suradnik upr. rač.

… i sve je super, sve je za 5 …
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je vrlo koristan, dobro odrađen, sistematičan. Trenerica ima dobar pristup, ostvaruje dobru komunikaciju sa grupom i pravilno raspoređuje pažnju pojedincima. Uspješno održava pažnju polaznika i veoma je poticajna. Nakon seminara smo se osjećali zadovoljno, dobili smo puno dobrih i korisnih savjeta, usvojili nove vještine i podigli si samopouzdanje. Hvala!
Silvana Akrap – „KONZUM d.d.“

Zadovoljna sam sa seminarom, sa svojim svladavanjem koncentracije, sa korisnim savjetima koje smo dobili, a koje su primjenjive u svim segmentima.
Nada Krivokuča – „KONZUM d.d.“, ekonomski tehničar

Očekivao sam malo spektakularnije rezultate, ali nisam nezadovoljan. Upitno je koliko nam može pomoći prilikom učenja gradiva koje zahtijeva logiku (matematika, proklamiranje, itd.)
Marko Soldo – „KONZUM d.d.“, informatičar-analitičar

Tečaj nas je uveo u novu dimenziju čitanja i razumijevanja pročitanog. Kao da sam „progledao“ ponovno!
(po želji polaznika utisak je anoniman)
Dojmovi su odlični, predavač je uvijek imao sve pod kontrolom i predavanja nikad nisu bila dosadna, cijelo vrijeme se osjeća podrška predavača ali i poticaj da dostignemo prethodne rezultate. Sve pet!
Marijan Prša –  „KONZUM d.d.“

Vrlo koristan tečaj. Odlična atmosfera cijele grupe. Trenerica koja se jako trudi prenijeti znanje na sve polaznike. Sjajno!!!
Zoran A. – „KONZUM d.d.“, ekonomist

Sve super. Vrlo korisno za učenje. Korisno, interesantno, odlična trenerica.
(po želji polaznika utisak je anoniman)