Utisci polaznika Optimum zone seminaraZagreb, 16.05. - 18.05.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Optimum Zona u od 16.05. – 18.05.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Nevjerojatno savršeno, nemoguće jednostavno, čarobno, moćno i inspirativno. Vjerujem da je ovo put u jedan novi život. Želim da ovaj tečaj prođe što više ljudi jer je to put za bolji život mnogih.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Veliko zadovoljstvo što sam ovdje proveo ova 3 dana, smatram da sam saznao puno novih (potpuno novih) stvari, kvalitetnih stvari za koje pretpostavljam da će mi donijeti novu kvalitetu života.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je za mene bio jako zanimljiv i koristan. Puno toga što sam prije učila na raznim seminarima nije dalo toliko informacija kao ovaj trodnevni seminar. nadam se da će se nakon ovog seminara sve moje dosadašnje greške u radu na sebi. Rezultate ću javiti.
Lidija Karačonji, računovođa, broker

Jako sam zadovoljan seminarom i jedva čekam da krene In Optimum Akademija. Isto tako jedva čekam da krenem s implementacijom naučenog. Hvala!
Roman Baranja

Imam dojam da ću moći razjasniti neke mutne situacije sama, a ne da čekam da se samo dogodi, i da to nisu alternative nego elektromagnetski valovi u svemiru, kao moja seizmika.
Marija Vidović, expert za geofizička istraživanja

Osjećam zadovoljstvo što sam se našla na ovom putu. Mislim da sam našla kariku koja mi je nedostajala. Čini mi se da sam dobila jasnoću pogleda.
(po želji polaznika utisak je anoniman)