Utisci polaznika Optimum zone seminaraRijeka, 25.04. - 27.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Optimum Zona u Rijeci od 25.04. – 27.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj seminar me uveo u jedan posve novi svijet – svijet za koji nisam ni mislila da postoji. Naučila sam mnogo novih stvari i dobila motivaciju da učim i dalje. Uvjerena sam da će mi pomoći u životu, a i da ću sama pomagati drugima – sa željom da nam svima bude lakše i ljepše živjeti život. Ova tri dana provela sam u jako ugodnom društvu, opuštena i zadovoljna i nadam se da ćemo se družiti i dalje. Bilo je to nešto novo i zanimljivo.
Silvana Vlahović, učiteljica

Otvara vrata našeg uma, omogućuje suočavanje sa nama samima, doprinosi ostvarenju zadovoljstva, sreće, samoispunjenja. Hvala.
Sandra Radetić, turistički djelatnik

Jako sam zadovoljna ovim seminarom te sam vrlo zahvalna predavaču što me je naučio mnogo toga! Preporučila bih ga svima koje poznajem jer smatram da može samo koristiti!
Sara Tomljanović, student

Izvanredan seminar, odličan predavač i sigurno se vidimo na naprednijem tečaju. Jednostavno, izuzetno kvalitetno!
Radovan Rak, operater

– vrlo zadovoljan
– nove spoznaje, nova znanja koja trebam usvojiti radi što ugodnijeg i uspješnijeg rješavanja životnih ciljeva u ostatku života
– uvjeren sam da ću u tome uspjeti
– želim obrazovanje
Momir Korica, umirovljenik

Ovaj seminar me uvjerio da svatko može biti uspješan i sretan u životu-
Emanuela Katić, shiatsu praktičar

Seminar je strahovito zanimljiv. Ulijeva mi samopouzdanje, optimizam i nadu da ću poboljšati svoj život. Svakako želim ići na daljnje seminare i nadam se što prije.
Mirjana Rakamarić Šegić, predavač matematike

Na ovaj seminar sam došla u pokušaju da riješim puno upitnika u svojoj glavi. Cijelo vrijeme sam u nedoumici da li je to moguće? Ne, nije. No ipak je! Fantastično! I tako cijelo vrijeme: nevjerica, čuđenje, sumnja i na kraju potvrda – to je to! Na meni je da vježbam, bilo bi šteta to pustiti. Domagoj – sve čestitke!
Snježana Živković, tajnica

Vrlo zanimljivo. Otvara nove poglede. Predavač je razumljiv, efikasno pogađa metu. Motivira na daljnji rad. Zahvaljujem!
Alemka Sobol-Redić, liječnica

Seminar je izrazito zanimljiv i koristan. Naučio sam puno novih i korisnih stvari koje će mi pomoći u životu. Preporučio bih ga svima jer ne samo da je zabavan i vrijeme prođe vrlo brzo nego se stvarno nauče vrlo korisne stvari i počnete gledat na svijet drugim očima.
Hrvoje Rodić, student

Ugodno me iznenadi! Seminar mi se dopao više nego što sam očekivao. Motivirao me više nego što sam mislio.
Igor Jellenich, teh. za elektroniku

Naučio sam nešto više o nečemu što me interesira i nadam se da sve neće ostati na ovome.
Dean Ćiković, elektroničar

Seminar me se veoma dojmio, mislim da će mi koristiti u životu. Otkrio mi je jedan novi pogled na svijet, na mogućnost da mogu sama kreirati svoju realnost.
Eni Vlah, službenik