Utisci polaznika Optimum zone seminaraRijeka, 11.04. - 13.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Optimum Zona u Rijeci od 11.04. – 13.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Vrlo oduševljavajuće. Bogatstvo spoznaja i saznanja koja su vrlo, vrlo moćna. Na nama je da ih iskoristimo i živimo- uz to se osjećam izuzetno opuštena i prepuna energije. Putove ka svojim ciljevima vidim mnogo jasnije. Hvala Vam! Vidimo se!
Marina Podpećan, dipl. uč. razredne nastave

Seminar na kojem možemo naučiti najviše o sebi te postići maximum na svim životnim poljima. Sistemom i postupcima koji se uče na „Zoni Optimuma“ možemo steći uvid u jednu drugu stvarnost koja se krije iza „maske materije“ i pristupiti životnim problemima iz jednog sasvim drugog kuta iz kojeg sve izgleda lakše, bolje, dostupnije…
Dražen Žic, elektrotehničar

Vrlo zanimljiv seminar. naučila sam nešto novo. Želim raditi na sebi jer vjerujem da mogu poboljšati kvalitetu života svog i svojih bližnjih.
Vesna Sarić, dipl. ecc.

Super.
Žarko Kustić, poduzetnik

Moj jedini moto je rad, a koliko vidim ovdje se nudi mogućnost napredovanja uz rad što daje ozbiljnost pristupu. Predavanje je bilo zanimljivo i prepuno informacija iz različitih znanstvenih područja.
Slavica Ćurković, dipl. uč.

Nesigurno sam pokucala na vrata, otvorila su se… sada znam da su prava…
Flavia Laginja, otpremnik

Divan seminar koji povezuje puno karika u mom životu. Izuzetan spoj između duhovnog, materijalnog…
Barbara Knežević, ekonomski teh.-savjetnik u osiguranju

Oduševljen! Već osjećam napredak u svom ponašanju, laganu promjenu. Veliko hvala.
Stanko Raguž

Drago mi je da sam sudjelovao u ovom seminaru koji mi je otvorio nove vidike. Znanja koja sam usvojio definitivno ću koristiti u svom životu i sigurno ću doći na Akademiju na jesen. Sada napokon znam kako ću ostvariti sve ciljeve u svom životu koji su mi važni.
Toni Štifanić, učenik

Super, super, super. I veliko hvala!!!
Patricia Tićac, prof. likovne kulture

Prvi put sam odlučila raditi na sebi i igrom slučaja došla na seminar Zone Optimum. Oduševljena sam i šokirana mogućnostima koje su preda mnom. Otvara mi se potpuno novi svijet. Pozivam svih da mi se pridruže!!!
Ana Exle, ekonomist