Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 19.10. - 26.10.2007.

Ovo su utisci roditelja polaznika seminara Junior Brzog čitanja od 19.10. – 26.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Moji dojmovi su vrlo pozitivni, a učiteljica je super. Moje je dijetevrlo motivirajuće od prvog dana seminara i veseli se svakom novom satu. Pun je samopouzdanja i veseli se učenju. Puno je toga naučio i jako je zadovoljan te se veseli sljedećem terminu.
Andrej Miloš, 10 godina

Komentar mog Luke je bio da mu je bilo jako lijepo i da mu je puno pomogla učiteljica u čitanju. Osobno sam izuzetno zadovoljna stručnošću, strpljenjem i toplinom gđe. Najcer u ophođenju s djecom kao i nama roditeljima. Najviše me veseli napredak moga djeteta i veselimo se daljnjoj suradnji.
Luka Markov, 8 godina

Dijete odlično napreduje. Ugodno okruženje i stručan način rada.
Ivor Delić, 10 godina

Puno so dobroga čuli o ovoj školi i programu. Sada smo se i sami uvjerili. Franko doma više ne igra igrice nego sav važan stalno radi mentalne mape. Nadamo se da ćemo nastaviti druženje sa In Optimum školom.
Franko Marđetko, 8 godina

Sretna sam da je naša kćerka Leila pohađala ovu školu i rado bih je preporučila i drugima. Osoblje je vrlo prefesionalno i elokventno.
Leila B. Burridge, 10 godina

Naši dojmovi su vrlo pozitivni.
Petra Špoljar, 11 godina

Jako nam se sviđa seminar. Filip i Sara su svaki dan išli sretni na seminar. Voditeljica je jako pristupačna. Filip prije nije volio čitati, a već sada ima želju čitati. Nadamo se da će im to stečeno znanje pomoći i u nastavi i to u razumijevanju pročitanog. Hvala na pomoći!
Sara Pentek, 8 godina
Filip Pentek, 10 godina

Sven je zadovoljan i sretan u grupi. Rezultatima rada je zadovoljan i jedva je dočekao da počnete ponovo s radom. Hvala Vam na pozivu i radu. Nadamo se da će daljnja suradnja biti jednako uspješna, a zadovoljni smo i s trenericom.
Sven Wagner, 10 godina