Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 04.04. - 10.04.2008.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior Brzo čitanje od 04.04. – 10.04.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Izuzetno nam je drago da smo uopće saznali za Junior brzo čitanje i što smo omogućili našem djetetu da savlada tu tehniku čitanja. Nakon par dana već se vidio napredak kod djeteta. Ne da je samo savladao čitanje nego mu je naraslo i samopouzdanje. Trenerica je bila veoma pristupačna nama roditeljima za razgovor i bilo kakva pitanja. Sve u svemu, jako smo zadovoljni i planiramo mlađe dijete isto upisati na ovaj tečaj. Svaka pohvala INOPTIMUM-u!!!
Tin Margetić, 11 godina

Rezultati su fascinantni. Dječji mozak prima metodu brzog čitanja kao prirodno stanje, a brzina kojom sada čitaju lektiru ostavlja mjesto za razmišljanje o kvalitetnoj organizaciji dobivenog slobodnog vremena.
Jakov Viktor Munjiza, 11 godina

Na seminaru brzog čitanja najviše mi se svidjela izrada mentalne mape. Trenerica je bila dobra prema nama i trudila se svakome od nas pomoći.
Iva Žišković, 11 godina

Sretna sam što mi je pomoglo oko čitanja.
Dora Filipaj, 11 godina

Nakon što prođe određeno vrijeme, steći ću prave dojmove! Trenutno se djetetu sviđa način rada!
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dojmovi su vezani na izjave našeg djeteta. Zadovoljan je načinom provedbe seminara, jako mu se sviđa trenerica, jedino ga muči kako ovo novo stečeno znanje primijeniti na školsko gradivo, budući da će valjda o tome biti riječ na zadnjem susretu (možda je to premalo??).
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Sarah je bila nezainteresirana za čitanje knjiga dok nije krenula na ovaj tečaj. Čitala je samo lektiru, ali to se sad promijenilo. Sa veseljem je odlazila na svaki sat ovog tečaja i sa užitkom čita knjige tehnikom brzog čitanja. Obje smo oduševljene ovom vještinom i svakome bi to preporučila. Vjerujem da će joj to pomoći i u uspješnijem savladavanju školskog gradiva.
Sarah Pribanić, 11 godina

Dojmovi naše kćeri:
„Puno toga sam novog naučila, bilo mi je lijepo i ugodno na tečaju iako sam u to doba dana već umorna od obaveza jer idem u dnevni boravak u školi.“
Ida Ramić, 9 godina