Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 07.01. - 11.01.2014.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior brzo čitanje iz Zagreba od 07. 01. – 11.01.2014. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Ovaj tečaj je kod moje djece razvio volju i želju za čitanjem, više ne bježe od lektira a mentalne mape su nam postale glavna fora u kući. Sve te školske obaveze su djeci olakšane i više nema straha od gradiva već znaju unaprijed kako će to naučiti. Hvala Vam! Nadam se samo da nećemo odustati od tih tehnika!

Oskar i Lara Koller, učenici

Pohvalila bih pristup profesorice, već nakon prvih sati tečaja porasla joj je motivacija za čitanjem i učenjem. Nastavit ćemo sa uputama i usavršavati ovu vještinu. Hvala

Rina Gašpić, učenica

Dijete sa zadovoljstvom pohađa seminar, osjeća napredak u čitanju i učenju. Jako su mu se svidjele mentalne mape.

Luka Krpan, učenik

Sin je dobio poriv da sam sebe motivira, manje mu vremena treba da pročita lektiru što mu je jako važno. Ponosan je na svoj uspjeh i sigurniji u sebe.

Filip Brkić, učenik

Jako mi se svidio seminar jer sam se naučio brzo čitati i raditi mentalne mape. Bilo mi je toliko zanimljivo i zabavno da sam poželio da seminar traje duže. Hvala vam na poduci. FILIP 🙂

Filip Ivić, učenik

Očekivala sam grupu sa manjim brojem djece i slične dobne granice. Predavateljica je komunikativna, strpljiva i zanimljiva, ali 17 dječjih kandidata je zahtjevan posao dovesti u red. Manja grupa djece bila bi naprednija!!!

Emanuel Palinkaš, učenik

Jako smo zadovoljni sa znanjem i brigom koje ste pružili Petri. Sve pohvale učiteljici!

Petra Benc, učenica

Oskar i Lara Koller

 

Rina Gašpic

 

Luka Krpan

 

Filip Brkic

 

Filip Ivic

 

Emanuel Palinkaš

 

Petra Benc