Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 19.08. - 23.08.2013.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior brzo čitanje iz Zagreba od 19. 08. – 23.08.2013. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Domagoj ima dislekciju i disgrafiju. Stvarao je otpor prema čitanju. U taj tjedan dana kod kuće je pročitao bez tjeranja više nego u pet godina škole. Vrlo smo zadovoljni na njegovom napretku. Sa štovanjem Dijana Stipčić.

Domagoj Stipčić, učenik

Moja kći više puta se je vrlo pohvalno izrazila o voditeljima. Također je grupa djeci bila poticajno i ugodno okruženje (bila sam skeptična budući da je Bruna među najstarijim polaznicima.) Zadatke koje je imala za zadaću napravila je bez problema , te se o sadržaju točnije izražavala, pohvalno rekavši da joj pomaže u brzini čitanja. Slijedom to je i moje zadovoljstvo kao roditelja također prisutno.

Bruna Čengić. učenica

Martha je zadovoljna seminarom. Izrazila je želju da se vrati i ponovi ga. Samim time supruga i ja smo više nego zadovoljni te podupiremo vaš projekt. LP NB

Martha Berislavić, učenica

Ovaj tečaj je vrlo koristan jer nam je pomogao odnosno našoj djeci da lakše i brže pročitamo lektiru i velike količine teksta kod učenja. Preporučila bih ovaj tečaj svakom djetetu.

Sara i Marija Gospočić, učenice

Zadovoljno dijete, kod kojeg sam primjetila da bolje čita, a što je još važnije s voljom.  Luciji se jako sviđa način rada na tečaju, zabavna atmosfera i zabavne voditeljice. Zadovoljno dijete = zadovoljan roditelj. Preporučamo se i za vaše radionice. Hvala !!!

Lucija Berković , učenica

Zanomljiv tečaj koji pomaže razvoju kreativnosti djeteta.

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Vrlo korisno. Pomoći će kada naletimo na teže gradivo u školi.

Dan i Sarah Bantić, učenici

Nakon početne krize došlo je do poboljšanja. Tijekom izvršavanja školskih obaveza imali smo problema sa koncentracijom. Nadam se da će mu ovaj seminar upravo u tom pogledu.

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Marin brže čita i uglavnom je poboljšao brzinu čitanja. Mentalne mape su mu uglavnom dosadne i to mu se baš ne da raditi. Dobra baza za početak.

(Po želji polaznika utisak je anoniman)

Domagoj Stipcic

 

Bruna Cengic 2

 

Martha Berislavic

 

Sara i Marija Gospocic

 

Lucija Berkovic

 

anonimno j 1

Dan i Sarah Bantic

 

anonimno j 2

anonimno j 3