Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 25.03. - 29.03.2013.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior brzo čitanje iz Zagreba od 25.03. – 29.03.2013.  Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Moje dijete je oduševljeno seminarom s obzirom da nije imala nikakva isčekivanja niti je mogla predvidjeti što se to tamo radi. Tako da me njezin komentar po završetku tečaja oduševio. “Kad bi bar to sve radili u školi. Škola bi bila zabavna i sve bi bilo lakše.” Nadam se da će primjenjivati svo znanje koje ste joj prenjeli i s lakoćom izvršavati školske obaveze i učenje. Oduševljena mama Ivana

Pavla Predović, učenica

Moja kćer je treći član obitelji koja je upisana na vaš tečaj. Moj sin je svladao brzo čitanje tako da se i nakon 5 godina njime koristi svakodnevno, posebno pri učenju dosadnog sadržaja koji odlično memorira na taj način. Ja kao starija svake godine ponovno se vraćam u “štos” za godišnjeg odmora kada skupim 5 dana u komadu. Nadamo se istom uspjehu i za malenu. Hvala. Mama Munjiza

Emanuela Vida Munjiza, učenica

Iako još u cjelosti ne mogu sagledati efekte od seminara primjećujem da se dijete bez straha posvećuje čitanju, sam inicira čitanje, dok je prije seminara izbjegavao isto. I samo čitanje je nešto bolje.

po želji polaznika utisak je anoniman

Mi smo jako zadovoljni sa seminarom. Bilo bi super kada bi oni tako radili i u školi. Nadamo se da će oni to znati dalje i sami koristiti ubuduće.

Petra Štefanović, učenica

Tia je veoma zadovoljna sa predavačem, nije joj žao utrošenog vremena i preporučit će seminar svojim prijateljicama.

Tia Hunski, učenica

Nika je veoma zadovoljna sa predavačem, nije joj žao utrošenog vremena i preporučit će seminar svojim prijateljicama.

Nika Hunski, učenica

Svaka pohvala za program i odličnu predavačicu. Veselimo se nastavku usavršavanja u Junior radionicama.

Iva Jona Nikolić, učenica

Zadovoljna sam programom, vidi se napredak u čitanju i zanimanje za knjigu. Super.

David Hrupek, učenik

 

Pavla Predovic

 

Emanuela Vida Munjiza

 

 

anoniman 1293

 

 

Petra Štefanovic

Tia Hunski

Nika Hunski

Iva Jona Nikolic

David Hrupek