Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 22.02. - 27.02.2013.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior brzo čitanje iz Zagreba od 22.02. – 27.02.2013.  Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Primjetno je bolje razumijevanje pročitanog teksta, a ono što smo zasigurno primjetili je povećano samopouzdanje i pozitivni stav prema čitanju.

Megi Barković, učenica

Ema je bila vrlo zadovoljna tečajem i s radošću odlazila na zakazane termine. Nadam se da će joj pomoći u lakšem, bržem i učinkovitijem svladavanju nastavnog gradiva. Posebno mi se svidjelo što je svaki roditelj dobio i dopunske savjete kako raditi s djetetom da nastavi koristiti stečene vještine na temelju individualnih zapažanja.

Ema Srdelić, učenica

Tehnike koje su djeci pokazane tijekom seminara mogu biti od velike pomoći pri učenju i svladavanju gradiva.

Corina Crnković, učenica

Meni se jako svidjelo. I bilo je super. Mislim da će mi ovo pomoći. Da shvatim nešto bolje.

učenik

Leon je jako zadovoljan postignutim rezultatom . Puno brže čita i lakše pamti. Volio je ići na tečaj. Jako mu se sviđa izrađivati mentalne mape.
mama

Leon Brdar, učenik

Smatram da svaki tečaj poput ovoga može biti koristan i dobar za svakoga a ne samo za djecu. Veoma me je dojmilo kako je Rafael to doma demonstrirao i radio sa užitkom te mape.

Rafael Piškorić, učenik

Megi Barkovic

Ema Srdelic

Corina Crnkovic

Leon Brdar (ucenik)

Leon Brdar (mama)

Rafael Piškoric