Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 14.09. - 19.09.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior brzo čitanje iz Zagreba od 14.09. – 19.09.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Bilo je jako zabavno, a najviše mi se svidjelo čitanje od 20 min.

Mika Miladinov, učenik

Dijete je jako zadovoljno i sretno na vašim radionicama. Dobili smo korisne savjete. Hvala!

Tan Perkov Podvorac, učenik

Bilo je zanimljivo, a moramo još vidjeti kakvi će biti rezultati.

Antonija Batistić Kos, učenica

Dojmovi su za sada super, interesantno, zanimljivo, nešto novo što je naučila do sada, ali isto tako moramo tako i dalje nastaviti.

Iva Leko, učenica

Dora je zadovoljna sa seminarom. Smatram da će joj koristiti u školi i u tih 6 dana poboljšano joj je čitanje s kojim je do sada kao dijete s disleksijom imala poteškoće.

Dora Tikvić, učenica

Dojam mi je pozitivan, a opširnije nešto za reći još nemam. Nadam se da će biti tako i dalje kroz buduću suradnju. Uspjeh je što zna za koliko vremena uspije pročitati stranice knjige.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Ali je prilično zatvoren vezano uz školu. Isto ima određen otpor prema učenju. Na seminaru se malo otvorio, uvidio prednost mentalnih mapa. I što je najveći uspjeh za njega, samostalno uzima u ruke knjige kod kuće.

Ali Jekić, učenik

Bilo mi je zabavno. Drago mi je da sam pročitao dvije i pol knjige i da sam otkrio lakši način čitanja knjiga.

Robert Ćorić, učenik

Petra ima disleksiju i namjera nam je bila omogućit joj lakše čitanje i učenje. Bila je oduševljena što u kratkom vremenu može puno više pročitati, a mentalne mape su joj omogućile da brže nauči školsko gradivo. Vrijeme i njezina upornost će pokazati da li se uloženi trud isplatio.

Petra Radecki, učenica