Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 02.04. - 06.04.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior brzo čitanje iz Zagreba od 02.04. – 06.04.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

U samo tjedan dana dijete mi je postiglo veliki uspjeh, nema strah od čitanja i javljanja. Ima želju za čitanjem i razumije što pročita. Seminar je oduševio i dijete i mene kao roditelja.

Leon Božo Škravan, učenik

Ovo je novo iskustvo i nova metoda učenja. Od danas pa nadalje sve je na Janu, da samo primijeni ovo što je naučio. Šteta je da ovako nešto nije obavezni dio školskog programa jer bi djeci olakšali i učenje i više ili zainteresirali za školu i neka nova znanja.

Jan Belan, učenik

Izvrsno, sasvim novi uvid u učenje i čitanje. Vrlo pozitivna reakcija i komentari na rad našeg Filipa.

Filip Volić, učenik

Seminar je stvarno poseban za razvoj kreativnosti djeteta, razmišljanja i uočavanja bitnih karakteristika i pojmova. Razvija koncentraciju i preporučam ga svim roditeljima za dobrobit i razvoj djeteta.

Nika Jakšić, učenica

Odlično za pokretanje mašte i učenje. Uz radionice mislim da će učenje i priprema za školu biti odlični.

Marko Marunčić, učenik

Vrlo smo zadovoljni stručnim pristupom i kvalitetnim odnosom u primjeni novih tehnika i metoda učenja.

Dominik Lazarić, učenik

Luka je vrlo ozbiljno prihvatio seminar brzog čitanja. U ovih pet dana seminara vidljiv je napredak u pamćenju i zaključivanju i nadam se da će i dalje napredovati.

Luka  Androić, učenik

Tin je vrlo zadovoljan i jako je napredovao.

Tin Trajkovski, učenik