Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 07.01. - 12.01.2008.

Ovo su utisci roditelja polaznika i polaznika seminara Junior Brzog čitanja od 07.01. – 12.01.2008. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Bilo je super jer sam naučio brzo čitati i sve zapamtiti.
Lovro Fajt, 10 godina

Mia – super! Čitanje knjiga! Vježbanje labirinta, mentalne mape! Profesorica – lijepa, dobra, puno je radila s nama.
Mama Maja – profesionalno napravljeno, iznad mojih očekivanja! Rezultat vidljiv nakon trečeg dana! Bravo, bravo, bravo, evo i mene uskoro!
Mia Vupora, 9 godina

Ovaj tečaj mi se sviđa jer se puno nauči i ponavlja se koliko treba. Trenerica sve objasni, sve datelje… Sretna sam što sam išla na ovaj tečaj!!
Vanja Cvijetinović, 11 godina

Rafael je oduševljen. Iako čita već od 5 godine, i pročitao je puno knjiga za svoju dob brzo čitanje ga je oduševilo. Vjerujem da će mu ova nova spoznaja koristiti u daljnjem školovanju i u životu.
Bilo mi je super na tečaju. Mentalne mape su odlične, profesorica je super i brzo čitanje je super, ustvari knjige su super.
Rafael-Leopold Grabovica, 9 godina

Ovaj seminar je bio i više nego super za mene. Preporučila bih ga svakome, a pogotovo učenicima. Ne žalim što me djed upisao i vrlo sam zadovoljna što sam se upoznala sa ovim seminarom. Posebno mi je super bila naša voditeljica.
Lucija Lovasić, 8 godina

Kada sam pitala svog osmogodišnjeg sina da mi kaže kako mu se sviđa na seminaru odgovorio je da mu je super i da obožava čitanje. Nadam se da će mu seminar pomoći u učenju i boljoj koncentraciji.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Lovri se je jako svidio tečaj i za sada još ne znam koliko ga je svladao, ali u svakom slučaju mislim da je to dobra stvar i da bi takvi tečajevi se trebali uvesti u ponudu u osnovnim i srednjim školama.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Kada vidimo svoje dijete kako oduševljeno priča o Vašem programu BRZOG ČITANJA i naučenom sadržaju, sretni smo što je pohađao Vaš seminar.
Antonela Bakotić, 8,5 godina

Zadovoljna sa svime.
Nikolina Jurić, 11 godina

Maja je vrlo zadovoljna i sa veseljem je pogađala ovaj tečaj. Rezultati samog tečaja pokazat će se nakon nekog vremena (1 mjesec).
Maja Grgurić, 10 godina

Pia je izrazito zadovoljna seminarom, uživala je i nije joj bilo ni trenutka dosadno. Dapače, već se veseli eventualnim budućim pohađanjima sličnih seminara.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Super!!!
Lovro Pristošek Petrik, 11 godina

Moje dijete kaže da joj je seminar super. Ako je ona zadovoljna, onda sam i ja, a prave rezultate ćemo vidjeti na prvoj lektiri.
Antea Jezidžić, 10 godina

Moj sin je zadovoljan dinamikom i sadržajem treninga. Nove tehnike učenja koje je ovdje upoznao i naučio omogućit će mu brže i lakše učenje i pamćenje. Tečaj bih preporučila svim roditeljima.
Sven Arnar Saemundsson, 11,5 godina

Za razliku od, na žalost, još uvijek krutog školskog sustava u nas, ovaj seminar omogućio je djeci da ipak rašire krila koliko to mogu.
Karlo Oto Lekić, 9,5 godina