Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 10.03. - 15.03.2012.

Ovo su utisci polaznika seminara Junior brzo čitanje iz Zagreba od 10.03. – 15.03.2012. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Svaka pomoć mome djetetu ja pozdravljam. Tako i ovaj oblik stručne pomoći. Hvala na predivnoj prof. Žani koja s velikom strašću pomaže našoj zaigranoj djeci da bolje shvate svoje školske obaveze, još jednom hvala.

Mia Došlin, učenica

Zadovoljna sam tečajem iako smo mislili da ćemo dobiti nešto drugo. Ustvari nismo znali da je ovo tečaj učenja, već da će naglasak biti na vještini brzog čitanja. U svakom slučaju znanja koja je Ana dobila će joj biti od velike koristi. Hvala.

Po želji polaznika utisak je anoniman

Dobra nadopuna školi i načinu učenja u istoj.

Marla Maksimiljanović, učenica

Iako je dolazak na ovaj seminar Laura doživjela kao još jednu dodatnu obavezu, nakon dva dana došla je iz škole i rekla: “Mama hvala ti što si me upisala na tečaj!” Ne mogu reći da u ovo kratko vrijeme uočavamo konkretne rezultate, ali se nadam da će ustrajati u smjernicama koje ste joj dali te si olakšati njoj “mučno” vrijeme učenja.

Laura Batsitić, učenica

Izvrstan tečaj!!! Preporučam za sve školarce!

Sara Nonveiller, učenica

Prave rezultate očekujem kroz buduće razdoblje. Neupitno je da je Theo u određenim trenucima pokazao veću odgovornost i zanimanje za učenje.

Theo Premuž, učenik

Odlično, u vrlo kratkom vremenskom terminu djeci ste objasnili kako s manje učenja dobiju više znanja i razumijevanja novih znanja. Mentalne mape su Lari puno olakšale razumijevanje čak i kad je knjiga što nam je do sada bilo teško.

Lara Kržak, učenica

Seminar mi se sviđa i mislim da će imati utjecaj na dijete.

Mark Jetishi, učenik