Utisci polaznika Junior power reading seminaraZagreb, 23.11. - 29.11.2007.

Ovo su utisci roditelja polaznika seminara Junior Brzog čitanja od 23.11. – 29.11.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Uživao sam dok sam učio brzo čitati. Saznao sam mnogo novih i interesantnih stvari o mozgu. Uspio sam pročitati lektiru za dva dana. Prije sam se za to mučio mjesec dana. Društvo mi je bilo super kao i trenerica.
Marko Debak, 10,5 godina

Predavanja su jako zanimljiva. Dorijan puno brže čita i zainteresiran je za čitanje više nego prije. Koristi metodu i kod učenja.
Dorijan Petak, 11,5 godina

Zadovoljna sam sa tečajem zato što Dora nije baš ljubitelj čitanja. Na način kako ste vi to odradili, čitanje joj je postalo zanimljivije i bliže nego prije.
Dora Drašković, 10 godina

Rezultatima svojeg djeteta sam prezadovoljna. Tema samopouzdanje je dosegla moja očekivana. Moja želja je ispunjena jer je moje dijete zavoljelo čitanje što je bi cilj ovog tečaja. Puno Vam hvala! +5
Tea Piljek, 11 godina

Dijete je oduševljeno seminarom, i to je najvažnije.
Iva Primorac, 10 godina

Oduševljeni smo postignuti rezultatima!
Ida Katarina Scholz, 10 godina

Zanimljiv, koristan, edukativan.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Zadovoljni smo napredovanjem u učenju Domagoja što se tiče brzine i zapažanja.
Domagoj Čumigaš, 10 godina

Jao sam zadovoljna, a što je bitno i moje dijete. Čitanje mu više nije noćna mora nego radost. Puno Vam hvala! +5
Sven Piljek, 11 godina

Ono što je meni najvažnije je to da je moje dijete sretno, zadovoljno i puno samopouzdanja od kada ide na tečaj. Osobno mislim da postizanje još bolji rezultata treba nastaviti uporno vježbati i da će kroz neko vrijeme biti bolje. Možda bi na kraju seminara trebalo organizirati nešto poput roditeljskog sastanka, jer mislim da su oni premali za samostalni nastavak bez pomoći.
Dominik Mažar, 11 godina

Ugodan i zanimljiv način usvajanja novih metodologija. Vrlo fokusirani odgajatelji, otvorena uma.
Tvrtko Kenda,11 godina

Mišljene nam je pozitivno o samom tečaju jer smo već nakon prvih par sati primijetili poboljšano čitanje i razumijevanje čitanja kod djeteta.
Paula Kestić, 11 godina

Marina je imala poteškoća u čitanju, al’ u kratko vrijeme, nakon samo tri sastanka ubrzalo se čitanje i razumijevanje pročitanog teksta. Najvažnije je što je Marina dobila na samopouzdanju i time je strašno zadovoljna i sretna. Zahvaljujem trenerici Klaudiji na trudu i stručnosti.
Marina Horvat, 8 godina