Utisci polaznika Charisma Design seminaraZagreb, 19.10. - 21.10.2007.

Ovo su utisci polaznika seminara Charisma design od 19.10. – 21.10.2007. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

„Eye opener“. Za sve koji žele poboljšati kvalitetu odnosa u privatnom, emocionalnom, poslovnom životu, razviti bolje razumijevanje sebe i svoje okoline, „It is a must.“ Navodi na razmišljanje, evaluaciju stečenih navika, razmišljanja, svakodnevnih situacija. Motivira, potiče na promjenu. Izvrstan predavač i praktičar. Sjajno. Hvala! ?
Nikolina Gregurić

Jako, jako korisno i pozitivno iskustvo! Pomoći će mi da više slušam i bolje vidim.
Daniela Kos, ekonomistica

Seminar je dobro vođen, sadržaj je opsežan, izbor primjera je bogat. Predavač je kompetentan, uvjerljiv i poticajan. Tema navodi na razmišljanje i dvojbe oko same primjene. Bojim se gubitka spontanosti.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Odličan i vrlo koristan seminar koji će iz temelja promijeniti vašu percepciju o komunikaciji i pomoći vam da preuzmete kontrolu nad komunikacijom i utjecajem na druge ljude.
Ivan Puhalo, dipl. ing. elektrotehnike

Zanimljivo, korisno, dinamično.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Dobili smo puno korisnih savjeta koje ćemo moći upotrebljavati u svakodnevnom životu. Unaprjeđivati i raditi na sebi da lakše ovladamo komunikacijama i postignemo ono što želimo. Preporučila bi svima.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Drago mi je što sam pohađao ovaj seminar zato što mi je osvijestio komunikacijske propuste radi kojih je moja komunikacija s drugima bila otežana. Danas imam alat koji će mi pomoći uspostaviti kvalitetnije odnose s drugima. Hvala Charisma!
Edvin Buršić, dipl. inž. matematike

Seminar je izuzetno poučan i zanimljiv! Izuzetno sam zadovoljan načinom na koji nam je g. Matijević prezentirao materiju i tehnike koristeći svakodnevne primjere.
Davor Bošnjak, učenik gimnazije

Sjajno! Preporučujem svima koji žele dobrobit za sebe i ljude s kojima žive i rade.
Jadranka

Vrlo upotrebljivo i korisno.
Elvis Slavić, konzultant za sap financije

Seminar mi je omogućio osvijestiti koje stvari u komunikacijskom procesu činim loše, ali mi je pružio i alat kako to ispraviti. Izvrsna je stvar što su tehnike primjenjive odmah, u svakoj situaciji. Jako dobar seminar!
Egli Ilić, ekonomist