Utisci polaznika Power voice seminaraZagreb, 12.06. - 13.06.2010.

Ovo su utisci polaznika seminara Power Voice od 12.06. – 13.06.2010. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Izvrstan seminar! Iako intenzivan tempo, predavač uspijeva cijelo vrijeme držati pozornost. Puno korisnih savjeta, praktičnih primjera i vježbe. Pravi kvantni skok u samo dva dana!
Sanja Krmpotić, novinarka

Vrlo dinamičan, “moćan”, i dobro strukturiran trening koji integrira bitne vještine prezentiranja. S obzirom da ima jako puno vježbi, već sam nakon dva dana osjetila ogromne pomake i uspjela bitno unaprijediti svoje prezentacijske vještine. Za preporučiti je svakome.
Egli Ilić, ekonomist

Seminar je jako poticajan, zanimljiv i koristan. Smatram kako će mi znanja i vještine stečene u seminaru koristiti u životu i karijeri. Voditelj seminara svojim znanjem, pristupom I načinom iznošenja informacija bitnih za nas, potiče na kreativnost i rad.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Seminar je vrlo edukativan, uspješan te upućuje na dobar i pravilan rad. Seminarom sam izuzetno zadovoljna, a također i predavač je vrlo lijepo izložio sve tijekom seminara.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Iskustveni i prijateljski pristup predavača pomogao mi je da lakše usvojim nova znanja. Seminar je iznimno dobro strukturiran i zaista će mi puno pomoći u daljnjem usavršavanju mojih prezentacijskih vještina.
Elvira Kovačić, dipl. oec