Utisci polaznika Power voice seminaraZagreb, 04.07. - 05.07.2009.

Ovo su utisci polaznika seminara Power vioce od 04.07. – 05.07.2009. Zbog lakše čitljivosti tekst je prepisan iz njihovih autentičnih utisaka koje možete vidjeti niže na ovoj stranici.

Iako seminar traje 16 sati, vrijeme na njemu nevjerojatno brzo prolazi. Koncept seminara & dinamika rada je izvrsno ukomponirana. Predavač je 100% fokusiran konstantno predan & profesionalan. Nevjerojatno je koji se pomak može napraviti u samo 2 dana te koliko se toga može osvijestiti & promijeniti. Kombinacija teorije & prakse je odlična jer ostavlja iznimno puno mjesta za korekciju koja je (kao što je već naglašeno) nevjerojatna.
(po želji polaznika utisak je anoniman)

Izvrsno investiran novac. Nikad se još nisam tako brzo pomakla iz točke A u točku B, kao u tu subotu i nedjelju. Nikad nije točka B bila tako daleko od točke A u tako kratkom vremenu. Da sam na ovaj seminar otišla koju godinu ranije, preskočila bih  ogromnu količinu grešaka u životu. Ovaj seminar mi je pokazao što sam i gdje sam u životu i kako i kamo dalje. Ovaj seminar će mi nevjerojatno unaprijediti privatni, socijalni i poslovni segment u životu.
Dubravka Keleković, menadžer

U kratkom vremenskom roku dobili smo vrlo važne informacije koje odmsah možemo iskoristiti na radnom mjestu. Sviđa mi se praktični dio koji možemo svaki dan vježbom sve više usavršavati. Dobra osnova, a na nama je da to usavršimo. Goran nenametljiv, srdačan kao i cijela ekipa.
Tatjana Đurić, komercijalist

Seminar je super, postigla sam i dobila smjernice upravo za ono što sam željela. Dalje ću raditi na tome. Hvala.
Anica Pereglin, trgovac

Power vioce je program koji od osobe stvara ono što osoba želi u atmosferi koja je radna, ugodna, edukastivna i zabavna. Prelaze se granice, uči se sigurnost, uči se biti prezenter koji je glavni na prezentaciji. Impresivno!
Žaklina Šupica