“PROČITALA SAM HRPETINU KNJIGA”

U samo par dana studenti koji su ovladali brzim čitanjem, s potpunim razumijevanjem mogu apsorbirati i interpretirati veliku količinu pisanog materijala. Donosimo vam samo neke od iskustava polaznika seminara brzo čitanje POWER READING. Do sada smo imali veliko zadovoljstvo ovoj plemenitoj vještini obučiti više od 12 000 polaznika diljem Hrvatske i Europe. Pozivamo i vas da ovladate ovom vještinom koja vam može itekako pomoći u vašem procesu obrazovanja.

Seminar brzog čitanja POWER READING održati će se u Zagrebu, 17.05. – 22. 05. 2013. Upisati se i sve informacije u vezi održavanja seminara možete pronaći ovdje.

Donosimo vam neke od mnogobrojnih autentičnih iskustava onih koji su ovladali ovom vještinom:

Osim što sam dobila uvid i konkretnu novu vještinu, shvatila sam da trebam pojednostaviti život i dobila sam slobodu. I, da! Pročitala sam hrpetinu knjiga.

H.V, studentica

Vrlo fascinantno. Seminar koji razbija granice mog uma. Tek sad vidim koliko ograničavamo sami sebe. No, stručno isprezentirana materija ovog seminara uvjerila me da granice uma ne postoje.

Danko

Jako sam zadovoljan tečajem Brzog Čitanja. Prije nisam vjerovao da se knjige sa preko 250 str. mogu pročitati u 40 minuta. Sada mislim drugačije i mogu pročitati više knjiga u kratkom vremenu i to sa razumijevanjem.

G.P, učenik

Ukoliko imate vremena, pozivamo vas da pročitate sve impresije naših polaznika, kliknite ovdje.FOKUSIRANO ČITANJE SKRAĆUJE I OLAKŠAVA UČENJE

Studentica medicine, Anita Madir je prije nešto više od dva mjeseca završila tečaj ‘brzog čitanja’ te su joj, prema njezinim riječima, ispiti od tada puno lakši, a ocjene bolje. U razgovoru nam je ispričala kako je već u prosincu peticom položila ispit nakon samo tjedan dana učenja. Pogledajte video u kojemu Anita d... >Više

Junior power reading - brzo čitanje za djecu od 8 - 12 godina

BRZO ČITANJE ZA DJECU OD 8 – 12 GODINA

Već više od 10 godina održavamo seminar JUNIOR POWER READING  za djecu od 8 – 12 godina čiji je cilj ne samo naučiti dijete brzo čitati s potpunim razumijevanjem, nego razviti paradigmu da je čitanje i učenje zabavan i ugodan proces. Ovo je vrlo bitan temelj za daljni tijek napredovanja u obrazovnom procesu vašeg djeteta. Št... >Više

Upisi u tijeku

Najčitanije