REVOLUCIJA U VAŠEM ČITANJU I UČENJU

Seminar brzog čitanja POWER READING – Velika akcija s vrućim popustom nastavlja se  i u 12. mjesecu!

U prosincu nastavljamo s velikim popustom od 300Kn kojim darujemo sve polaznike. Također, uz  popust, svi polaznici biraju i vrijedan poklon po vlastitom izboru.

Želite li ovladati fokusom i koncentracijom, razumjeti tekst koji čitate, svladati opsežno gradivo te povećati svoju memoriju…u tom slučaju, je seminar Brzog čitanja upravo za vas.

Brzo čitanje je seminar koji se posebno preporučuje  učenicima, studentima, poslovnim ljudima, te svima koji žele trenirati svoj mozak i razvijati sposobnosti  memoriranja. Seminar može u snažnoj mjeri utjecati na rezultate u školi, fakultetu, poslu te svim segmentima života, primjenom tehnika fokusa i koncentracije.

 VJEŠTINA BRZOG ČITANJA –  POWER READING ODLIČNA JE  I ZA DISLEKSIČARE I DISGRAFIČARE. 

Naši visoko educirani treneri s dugogodišnjom praksom podučiti će vas najmoćnijim tehnikama: motivacijskim tehnikama, tehnikama koncentracije i fokusa, tehnikama memoriranja, fotografiranja ,ubrzanog pamćenja te najmoćnijem sredstvu za ponavljanje gradiva – izradi mentalnih mapa.

Polaznici naših seminara posjeduju sposobnost i znanje, inspiraciju i samopouzdanje, a kombinaciju inteligencije i maštovitosti koriste za prepoznavanje pravih prilika i ostvarivanje iznimnih rezultata u svakom životnom segmentu.

Predbilježbe za seminar su obavezne, stoga vas pozivamo da se predbilježite klikom  ovdje.

 



FOKUSIRANO ČITANJE SKRAĆUJE I OLAKŠAVA UČENJE

Studentica medicine, Anita Madir je prije nešto više od dva mjeseca završila tečaj ‘brzog čitanja’ te su joj, prema njezinim riječima, ispiti od tada puno lakši, a ocjene bolje. U razgovoru nam je ispričala kako je već u prosincu peticom položila ispit nakon samo tjedan dana učenja. Pogledajte video u kojemu Anita d... >Više

Junior power reading - brzo čitanje za djecu od 8 - 12 godina

BRZO ČITANJE ZA DJECU OD 8 – 12 GODINA

Već više od 10 godina održavamo seminar JUNIOR POWER READING  za djecu od 8 – 12 godina čiji je cilj ne samo naučiti dijete brzo čitati s potpunim razumijevanjem, nego razviti paradigmu da je čitanje i učenje zabavan i ugodan proces. Ovo je vrlo bitan temelj za daljni tijek napredovanja u obrazovnom procesu vašeg djeteta. Št... >Više

Najčitanije