KLJUČ ZA VAŠU DIJAMANTNU REALNOST


Pozivamo vas na seminar Tranceframing Basic koji će se od 18.11 – 20.11.2011. održati uživo u Zagrebu. Naučite vrhunska znanja i tehnike za ostvarenje dijamantnog stanja uma. Moćno, primjenjivo i učinkovito.

TRANCEFRAMING BASIC

LIVE SEMINAR

ZAGREB, 18.11 – 20.11.2011.

POZIVNICA ZA SEMINAR

Svaki čovjek ima nevjerojatne potencijale koji se kriju u njegovom umu. S obzirom na mnoge programe uvjetovane realnosti koji su instalirani u um, ti potencijali kod većine ljudi ostaju neaktivni.

Jedino s aktivnim i razvijenim potencijalima uma možete upravljati, kreirati te svjesno manifestirati realnosti u  životu.

Tranceframing je iznimno moćan sustav znanja koji Vam omogućuje potpuno upravljanje vlastitom realnošću te aktiviranje i korištenje nevjerojatnih potencijala koje već posjedujete, samo što se oni nalaze skriveni u dubinama vašeg uma.

Tijekom tri dana intenzivnog rada imati ćete priliku naučiti:

– Kako pomaknuti svoju svjesnost u neuvjetovanu realnost te živjeti iz te pozicije.

– Zakonitosti uvjetovane realnosti matrixa te kako nadvladati tu realnost. Naučite vrlo moćne tehnike equilibriuma te deidentifikacije. Sve ove tehnike spadaju u red iznimno moćnih i učinkovitih tehnika kvantnog efekta, koje ruše sve dosadašnje paradigme i donose fascinantne i vidljive pomake.

– Naučite moćni proces dijamantne manifestacije i upravljanja realnostima (kvantni remote influencing) kako biste mogli manifestirati realnosti koje želite.

Mnogi od Vas su na vlogovima gledali primjenu aplikacija manifestiranja realnosti , na seminaru ćete ih moći naučiti i još niz nevjerojatnih te iznimno korisnih i učinkovitih vještina … Također, na seminaru ćete imati priliku naučiti još mnoge aplikacije koje nisu objavljene na funkyu, a koje su vrlo interesantne i uvode vas u nevjerojatan svijet dijamantnih realnosti.

Po prvi puta, na Tranceframing Basicu imati ćete priliku upoznati se s tajnom vorteksa, nevidljivih silnica koje upravljaju vašim realnostima. Naučite upravljati vorteksima te aktivirati dijamantne osobne vortekse.

Ovo je vrlo moćan segment znanja koji do sada nije objavljen na funky memu.

Atmosfera na Domagojevim seminarima je vrlo opuštena, interaktivna i duhovita. Svima vama, budućim polaznicima seminara dostupan je direktan, vrlo interaktivni kontakt te mentorstvo Domagoja Matijevića, autora i voditelja Tranceframinga.

Važna napomena: ako ste prateći funkymem (Domagojeve vlogove ili ste možda studirali neki od home study programa) osjetili “ono nešto”, svakako si dopustite ovaj seminar. Ako niste, onda se nemojte forsirati, već radije radite nešto drugo.

Cilj seminara je uvesti Vas u ovo fascinantno područje, naučiti Vas moćnim tehnikama i konceptima za ostvarenje dijamantne realnosti.

Nakon seminara odlučiti ćete hoćete li nastaviti s radom dalje i uključiti se u Tranceframing Academy, sustav permanentne edukacije u kojem možete naučiti još više i spoznati puno dublji segment realnosti i mogućnosti koje se otvaraju kada proširite svoju svjesnost.

Termini i ostale informacije:

Naziv seminara: Tranceframing Basic

Voditelj seminara: Domagoj Matijević

Seminar će se održati: 18.11. – 20.11.2011. (petak – nedjelja) u Zagrebu.

Satnica: 17.30 – 22.30 h (petak) i 13 – 19 h (subota i nedjelja)

Ulaganje: 799,00 kn (u cijenu seminara uključeni su materijali i CD-i). Postoje različite mogućnosti plaćanja. Molimo Vas da se o njima informirate telefonski.

Svi polaznici seminara dobivaju na poklon i jedan home study program po vlastitom izboru iz produkcije funkymem.com.

S obzirom da je broj polaznika ograničen, predbilježbe traju do 14.11.2011.

Predbilježbe možete izvršiti telefonom: na besplatan telefon 0800 200 197;
(01) 301 35 79; (01) 301 35 82
(radnim danima od 9 -17 h)

mobitelom:         098 379 801; 091 2098 048

putem e maila:   info@funkymem.com


Kod predbilježbi putem e-maila napravite copy paste dolje navedenog te ispunite traženo. Nakon predbilježbe kontaktirati ćemo vas u najkraćem roku.

Molimo ispunite, napravite copy-paste i pošaljite na e-mail info@funkymem.com:

Ime i prezime:

Broj mobitela ili telefona:

Ovim putem prijavljujem se za seminar Tranceframing Basic koji će se održati od 18.11. – 20.11.2011. u Zagrebu.


Poštovani,

nakon Vaših mnogobrojnih upita i namjere da ovladate znanjem Tranceframinga, iznimno mi je drago da Vas mogu izvijestiti da ću tijekom studenog, u Zagrebu, imati čast i zadovoljstvo održati seminar TRANCEFRAMING BASIC, za sve Vas koji ste prepoznali i osjetili ovaj sustav znanja kao mogućnost razvoja svojih fantastičnih potencijala.

Ako ste tijekom praćenja video serijala, audio zapisa te preslušavanjem audio seminara, koji su objavljeni na funky memu, bili dotaknuti barem malo, svakako vam preporučujem da se uključite u ovaj fantastični proces samorazvoja koji donosi niz dobrobiti te drastično može uvećati kvalitetu Vašeg života.
Ključ za ostvarenje dijamantne realnosti mira, zadovoljstva i blagostanja nalazi se ispred Vas. Na Vama je odluka hoćete li ga uzeti i otključati vrata svog uma. Toplo preporučujem da to učinite, no naravno, Vi ste ti koji odlučujete.
Veselim se našem susretu te zajedničkom otkrivanju nevjerojatnih potencijala vašeg uma, zakonitosti i dobrobiti dijamantne realnosti.

Srdačan pozdrav

Domagoj Matijević
autor i voditelj Tranceframinga

 



FOKUSIRANO ČITANJE SKRAĆUJE I OLAKŠAVA UČENJE

Studentica medicine, Anita Madir je prije nešto više od dva mjeseca završila tečaj ‘brzog čitanja’ te su joj, prema njezinim riječima, ispiti od tada puno lakši, a ocjene bolje. U razgovoru nam je ispričala kako je već u prosincu peticom položila ispit nakon samo tjedan dana učenja. Pogledajte video u kojemu Anita d... >Više

Junior power reading - brzo čitanje za djecu od 8 - 12 godina

BRZO ČITANJE ZA DJECU OD 8 – 12 GODINA

Već više od 10 godina održavamo seminar JUNIOR POWER READING  za djecu od 8 – 12 godina čiji je cilj ne samo naučiti dijete brzo čitati s potpunim razumijevanjem, nego razviti paradigmu da je čitanje i učenje zabavan i ugodan proces. Ovo je vrlo bitan temelj za daljni tijek napredovanja u obrazovnom procesu vašeg djeteta. Št... >Više

Najčitanije